رئيس پژوهشکده گردشگري در گفتگوبا ميراث آريا(chtn)با بيان اين مطلب افزود:کميته راهبردي پژوهشکده گردشگري با حضور افراد متخصص در حوزه هاي مختلف اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي،سياسي و گردشگري تشکيل مي شود و هدف از تشکيل آن نيزبررسي و تحليل پديده هاي تاثيرگذاربر صنعت گردشگري است.

\"حسن الماسي\"تصريح کرد: پژوهش امري زمان بر است و در برخي موارد يک سال و يازمان بيشتري براي انجام يک پژوهش نياز است اما در برخي از مواردممکن است که بعد از يک سال شرايط عوض شده باشدو آن پديده اهميت خود را از دست دهد و يا در اولويت هاي بعدي قرار گيرد.

وي افزود:برخي از پديده ها هستند که اثرات آني بر صنعت گردشگري دارند مانند موضوع سهميه بندي بنزين وياکاهش بهره بانکي که بررسي تاثير اين پديده ها از طريق پژوهش ممکن نبوده و نيازبه بررسي در حداقل زمان ممکن دارد.

الماسي خاطرنشان کرد:هدف از تشکيل کميته راهبردي يا کميته تحليل پديده اين است که افراد متخصص و صاحب نظر در حوزه هاي مختلف پديده هاي جديد را بررسي کنند وبراي آن راه حل آني و سريع بدهند.

وي افزود:تشکيل اين کميته با هدف پشتيباني تصميم گيري و سياستگذاري درسازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري انجام مي شود.

رئيس پژوهشکده گردشگري تصريح کرد:به طور مثال وقتي که سيستم بانکي سود بانکي را به 12 درصد کاهش مي دهداين کميته بايد سريعا تاثير اين امر بر اقتصاد گردشگري را بررسي کندو نتايج اين تحليل به مديران ارشد سازمان ارائه شود تا مديران بتوانند بتوانند تصميم مناسبي در اين زمينه بگيرند.

105/


انتهای پیام/

کد خبر 1386071918