وي افزود:اين نمايشگاه در سه بخش فروشگاهي، معرفي دستاوردهاي استان و برنامه آموزشي و همايشي برگزار ميشود و تا کنون از هر 30 استان کشور براي برگزاري اين نمايشگاه دعوت به عمل آمده است.
اديب ادامه داد:در نمايشگاه اصفهان هنرمندان ميتوانند علاوه بر نمايش آثار و دستاوردهاي خود در برنامههاي آموزشي و جلسات سخنراني شرکت کنند.
وي اظهار داشت: همچنين هنرمندان ميتوانند توليدات جديد و نوع آوريهاي خود را در زمينههاي مختلف مانند صادرات در اين نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار دهند.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي اصفهان تعداد غرفههاي اين نمايشگاه را 200 غرفه اعلام کرد و گفت: 120 تا 150 غرفه اين نمايشگاه براي استانها و بقيه جهت ساير فعاليتهاي استاني از قبيل نوآوري در بستهبندي محصولات، استانداردسازي مواداوليه، حضور تعاونيها، اتحاديهها و تشکلهاي غير دولتي مرتبط با فعاليتهاي صنايعدستي استان و همچنين بخشي از اين نمايشگاه نيز براي صادر کنندگان صنايعدستي در نظر گرفته شده است.
اديب، قلمکاري، منبت، معرق چوب، مينياتور، مشبک، تذهيب و... را از عمدهترين رشتههاي دانست که در اين نمايشگاه از سوي هنرمندان استان به نمايش گذاشته ميشود.
114/
انتهای پیام/