\"سيد ولي‌الله اميري\" معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان کهکيلويه و بويراحمد با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN) گفت: ايجاد شهرک صنايع‌دستي ازجمله برنامه‌هاي اين معاونت در سال 86 است که تفاهم‌نامه آن با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري انجام شده است.

وي افزود: پيش از اين، به‌دليل تغيير و تحول در معاونت صنايع دستي استان و نبود معاون در اين بخش، پيشنهادي درباره‌ ايجاد شهرک صنايع دستي براي صدور مصوبه‌ سفر هيات دولت به استان داده نشد؛ اما اکنون با شرکت شهرک‌هاي صنعتي مذاکره و وعده‌هايي داده شده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان کهکيلويه و بويراحمد تصريح کرد: براي ايجاد شهرک صنايع دستي در استان به‌دليل انجام نشدن اقدامات قبلي، اعتباري نيز پيش‌بيني نشده است.

وي افزود: اين شرکت زمين لازم را در اين استان دارد و مشکلي براي واگذاري زمين‌ها به هنرمندان نداردولي بايد مراحل چگونگي واگذاري بررسي شوند. اکنون نيز نام هنرمندان رشته‌هاي صنايع دستي براي فعاليت در اين شهرک به شرکت شهرک‌هاي صنعتي ارائه شده است.

اميري همچنين درخصوص رشته‌هايي که قرار است در اين شهرک عرضه شود، به ميراث آريا گفت: هنرمندان و صنعتگراني را در تمام رشته‌ها براي توليد و فروش در اين مجتمع انتخاب مي‌کنيم ولي با توجه به آمار بالاي بافندگان و هنرمندان رشته‌ دستبافته‌هاي داري در استان که شامل گليم، جاجيم، گچمه و بافت گبه است، صنعتگران رشته مذکور در اولويت قراردارند.

وي ادامه داد: براي ايجاد خوشه‌ها و شهرک‌هاي صنايع دستي به‌دليل تمرکز بيشتر هنرمندان در ياسوج با شرکت شهرک‌هاي صنعتي مذاکره و توافق‌هايي حاصل شده است که طي جلسه‌اي با رييس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان قرار است اعتبارات انجام کار نيز تعيين شده و عمليات ساخت آن به اجرا درآيد.

اين مقام مسئول گفت: تسهيلات و چگونگي واگذاري زمين‌هاي مورد نياز در شهرک‌هاي صنعتي، از جمله مشکلات بازارچه و شهرک صنايع دستي در اين استان‌اند که بايد بيشتر بررسي شود.

114/




انتهای پیام/

کد خبر 138607224