به گزارش ميراث آريا(CHTN)، با توجه به فعاليت‌هاي گسترده گردشگري در مالزي و تبليغات وسيعي که در خارج از مرزها براي جذب بيشتر گردشگران بين‌المللي انجام مي‌شود، سازمان جهاني گردشگري پيش‌بيني کرده که درآمدهاي حاصل از بخش گردشگري مالزي تا پايان سال 2007 به بيش از 6/33 ميليارد دلار برسد که اين رقم تا سال 2017 بيش از 8/89 ميليارد دلار خواهد بود.

اگرچه به‌دليل شيوع بيماري سارس در سال 2003 مشکلات بسياري در صنعت گردشگري مالزي ايجاد شد و رکود شديدي در آمار گردشگران به‌وجود آمد با تلاش‌هاي بي‌وقفه رسانه‌ها و مسئولان گردشرگي مالزي در سال 2004 به آمار گذشته دست پيدا کردند که اين نشان از توجه و توانمندي فعالان عرصه گردشگري مالزي دارد.

\"توآن رازعلي\" مدير دفتر گردشگري مالزي در دبي با اشاره به اينکه امسال شاهد رشدي 9/23 بودند گفت: با کمک طرح ديدار از مالزي که به‌عنوان سومين طرح بزرگ گردشگري که از سال 1990 آغاز شده و در ابعاد وسيعي اجرا شد توانستيم به موفقيت‌هاي چشمگيري دست پيدا کنيم.

وي در ادامه گفت: نسبت به شرايط فعلي بسيار خوشبين هستيم و اميدواريم تا پايان سال 2007 شمار گردشگران را به بيش از 19 ميليون نفر برسانيم که در اين ميان بيشترين توجه خود را به جذب گردشگران عرب اختصاص داده‌ايم.

رازعلي با تأکيد بر اينکه مهمترين عامل جذب گردشگران عرب به سمت کشورهاي جنوب درياي چين شرايط مالي اين مناطق است افزود: کوآلامپور شهري مدرن با مراکز خريد جذاب است که ويزاي ورود به آن نيز بسيار آسان است و تقريباً در زمان تعطيلات عيد پروازهاي مالزي به‌طور کامل پر مي‌شود.

به گفته رازعلي جمعيت مسلمان مالزي، وجود غذاهاي حلال و اسلامي سبب جذب مسلمانان خاورميانه مي‌شود و اين مسئله يکي از پتانسيل‌هاي بالايي است که نيازمند توجه بيشتري براي جذب اعراب است.

M/108


انتهای پیام/

کد خبر 138607261