وي افزود: رئيس مجلس نيز در سفر سال گذشته خود به خرمآباد بر آزادسازي حريم اين اثر تأکيد کرد اما با اين وجود نيز نتوانستيم در بودجه سال گذشته مبلغي را به قلعه اختصاص دهيم.
به گفته ايماني از بودجه سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مبلغ 800 ميليون تومان براي اين موضوع پرداخت شده است اما اين مبلغ نسبت به کل هزنيه که حدود 40 ميليارد تومان ميشود، ناچيز است.
وي با اشاره به نهادها و ارگانهاي مستقر در اطراف قلعه گفت: يکي از اين نهادها نيروي مقاومت بسيج است که ميتواند به پادگان 7 و ارتش منتقل شود.
وي ادامه داد: پادگان ارتش همه امکانات لازم را دارا است و بهترين مکان براي سپاه محسوب ميشود که با اين جابهجايي بخشي از حريم قلعه آزاد ميشود.
ايماني تأکيد کرد: براساس مصوبه دولت پادگانهاي نظامي بايد از داخل شهرها به خارج از آنها انتقال يابند و جابهجايي پادگان 07 دو هدف به نتيجه ميرسد يعني پادگان ارتش به خارج از شهر ميرود و همه حريم قلعه آزاد خواهد شد.
نماينده خرمآباد با اشاره به نظر استانداري لرستان ادامه داد: اما استانداري لرستان بدون توجه به اين موضوع، زمين اسب دواني را براي نيروي مقاومت بسيج در نظر گرفته است که با اين امر يک محيط ورزسي را از دست ميدهيم و براي تبديل اين مکان به محيط مورد نياز سپاه بايد هزينههاي بسياري را بپردازيم.
ريحاني متذکر شد: در مردادماه ديداري با رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري داشتم و مقرر شد که در يک جلسه چهار جانبه ميان استانداري، سازمان ميراث فرهنگي، سپاه و ارتش اين موضوع پيگيري ميشود.
وي از مسئولان استاني درخواست کرد که راهحل مناسب و کم هزينهاي را براي مسئله پيدا کنند.
M/106
انتهای پیام/