\"سيد مسعود منتجبي\" معاون گردشگري اين سازمان در خصوص دستور جلسه اين نشست گفت: بررسي شيوههاي اجرايي طرح مزبور، پيشنهاد الحاق واحدهاي اقامتي خصوصي استيجاري به آئيننامه ايجاد، اصلاح، تکميل، درجهبندي و نرخگذاري تاسيسات ايرانگردي و جهانگردي و نظارت بر فعاليت آنها مصوبه هيات وزيران، ارائه راهکارها براي تعامل با دستگاههاي اجرايي مرتبط با اين طرح از موارد مورد بررسي در اين نشست بود.
وي همچنين در خصوص مهمترين مصوبات اين جلسه توضيح داد : مقرر شد از اين پس به واحدهايي که بر حسب شرايط بومي و منطقهاي براي اسکان مسافرين مورد استفاده قرار ميگيرند، مسافر کاشانه اطلاق شود که بر حسب شرايط استاني اين واحدها ميتوانند به صورت موقت يا دائم مورد بهره برداري قرار گيرند.
وي افزود: اهداف اجراي طرح مسافرکاشانه نيز از سوي همه اعضا در سه بخش فراهم کردن شرايط تامين امنيت مسافرين، تامين مراکز اقامتي بر اساس علائق مسافرين با تنوع فرهنگي، اقتصادي و اقليمي به ويژه در مناطقي که سرمايهگذاري در امر تاسيسات گردشگري صورت نپذيرفته است و در پايان شناسنامهدار کردن، کنترل و نظارت بر اسکان مسافرين مصوب شد .
منتجبي از ديگر مصوبات اين نشست دو روزه که حاصل همفکري جمعي از کارشناسان حوزه هتلداري و گردشگري بود به اطلاع رساني دقيق و مبسوط آن از طريق مطبوعات اشاره کرد .
يادآور ميشود اين نشست با ارائه گزارش عملکردي از سوي دبير اجرايي طرح و نيز شرح موانع پيش روي اجراي طرح مذکور از سوي معاونين گردشگري استانهاي مازندران و خراسان رضوي آغاز و مصوب شد، چهارمين جلسه اين کميته در روزهاي دهم و يازدهم آبان ماه سال جاري در مازندران و با محوريت بررسي شيوه مديريت اجرائي کار ، بحث وبررسي در خصوص تعيين سرفصلهاي شيوه نامه و آسيب شناسي نحوه ورود مسافر کاشانه در آئين نامه و بررسي جوانب آن برگزار شود .
100/
انتهای پیام/