وي ادامه داد: همچنين برپايي نمايشگاه ترويجي برترين بافتههاي داري که به مدت سه روز در محل عمارت تاريخي مفخم برپا شد، از ديگر برنامههاي جانبي جشنواره مذکور بود.
اميرآقايي همچنين از انتشار کتاب گليم سفره کردي در آيندهاي نزديک خبر داد و گفت: يک شرکت تعاوني، 2 بافنده و يک پژوهشگر از برگزيدگان اين جشنواره بودند.
وي با اشاره به برگزاري نشست علمي با مباحث بازاريابي و صادارت با حضور مسئولان و مديران حوزههاي صنايعدستي و اقتصادي خراسان شمالي ادامه داد: در اين نشست کارشناسان در خصوص کيفيت گليم و پرداخت نهايي آن، رنگرزي سنتي، آموزشهاي تخصصي و بازاريابي بينالمللي نظرات خود را ارائه دادند.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور گفت: در جلسهاي که با رئيس و معاون کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش داشتيم در خصوص توسعه و گسترش رشتههاي کار و دانش صنايعدستي به ويژه گليم سفره کردي به توافق رسيديم.
وي تاکيد کرد: مقرر شد کار گروه مشترکي ميان کارشناسان و متخصصان کار و دانش و صنايعدستي تشکيل شود تا در مورد روشهاي اجرايي و شيوه کار برنامهريزي کنند و پس از برگزاري دورههاي آموزشي به هنرآموزان ديپلم گليم ارائه دهند.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور همچنين از ارائه گليم سفره کردي با عنوان گليم ديواري با استفاده از تصاوير مذهبي در مسير زائران امام رضا (ع) خبر داد و هدف از اين کار را معرفي بيشتر اين هنر به مردم عنوان کرد.
احمد اميرآقايي يادآور شد: در حاشيه اين همايش از تمام مراکز آموزشي، کارگاههاي نساجي سنتي در روستاي روئين بازديد شد.
بنابراين گزارش، در نخستين جشنوارههاي داري و هنرهاي وابسته استان خراسان شمالي \"ريحانه بجنورد\" به عنوان شرکت تعاوني برتر، \" محمد علي ايزانلو\" به عنوان صنعتگر برتر نمايشگاهي، \" گلنار اله وردي زاده\" و \" ليلا يگانه مقدم\"به عنوان بافندگان برتر و \" محمد مهدي رستمي\" به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شدند.
نخستين جشنواره دستبافتههاي داري 25 تا 27 مهرماه در سالن فرهنگي هنري گلشن شهرستان بجنورد برپا شد.
114/
انتهای پیام/