وي تصريح کرد: جامعه شناسي جامعه اطلاعاتي جهان ما را به اين حقيقت رهنمون مي کند که ديجيتالي شدن مولفههاي موثر در زندگي بشر امروزي، اعم از تجارت، بازاريابي ، آموزش، اطلاع رساني و ارتباطات و حتي حمل و نقل ، يک واقعيت غير قابل انکار است که مرحله گذار از سنت به مدرنيسم ديجيتالي را نويد ميدهد.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه امروزه تجارت در جهان به سمت IT در حرکت است گفت: در کشور ما بازار سنتي در مقابل اين فناوري نوين مقاومت ميکند نسل جوان هم با احتياط با آن برخورد ميکند.
وي افزود: مهمترين نقش IT در صنايعدستي ميتواند کمک به حمل و نقل و بازاريابي باشد چنانکه از اين طريق ميتوان حمايتهاي مالي و مواد اوليه صنايعدستي را ساماندهي کرده و شاخصهاي کمي و کيفي رشد را مشخص کرد.
صحرائيان ادامه داد: فناوري اطلاعاتي و ارتباطي روز ، به عنوان يک صنعت در حال توسعه و پيشرفت ، نقش فوق العادهاي در توسعه زير ساختهاي فرهنگي، اقتصادي و علمي و حتي سياسي کشورهاي مختلف جهان داشته است .
اين مقام مسئول تصريح کرد: يکي ازاين زير ساختها ، حوزه کسب و کار است که براي همه کشورهاي جهان ، به عنوان يک سمبل رفاه و پيشرفت تلقي مي شود. فناوري اطلاعات را مي بايست ، قويترين صنايع در اشتغال زايي دانست.
وي با بيان اينکه تجارت الکترونيک نقش بسزايي در کمک به بازاريابي صنايعدستي ايفا ميکند و علاوه برآن در اشتغال افراد نيز موثر است گفت: کمتر صنعتي در دنيا به اندازه اين صنعت، در کاهش سطح بيکاري در ملل جهان و ارتقاي درآمد ملي نقش تاثير گذاري داشته است .
114/
انتهای پیام/