دکتر يوسف اباذري عضو هيات عکمي دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه تهران نيز در اين مراسم به بحث و بررسي در زمينه ترجمه از ديدگاه مردم شناسي خواهد پرداخت.
محسن ثلاثى، از مترجمان شاخص حوزه علوم اجتماعي متولد 1324 از بابل است. وي تحصيلات ابتدايى و متوسطه را در زادگاه خود به پايان رساند و سپس براي تحصيل در رشته جامعه شناسى راهي تهران شد.
تحصيلات دانشگاهي وي در مقطع کارشناسي رشته زبان و ادبيات فارسي و در مقطع کارشناسي ارشد رشته علوم اجتماعي از دانشگاه تهران است.
اين استاد ترجمه در حوزه علوم اجتماعي عضو هيات علمي دانشگاه تهران در گروههاي جامعه شناسي و انسان شناسي از سال 1384تا 1358 تا را درکارنامه علمي خود دارد.
ساخت ذهني انسان ابتدايي، تاريخ جامعه شناسي، انسان شناسي سياسي، انسان شناسي فرهنگي، متون تخصصي علوم اجتماعي به زبان انگليسي از جمله دروسي است که از سوي وي در دانشگاه ارايه شده است.
محسن ثلاثي که در حال حاضر عضو هيات علمي بازنشسته دانشگاه تهران در بيست و دومين دوره کتاب سال جمهوري اسلامي ايران مورد تقدير قرار گرفته است.
وي تا کنون 27 اثر منتشر کرده است. اولين اثر او ترجمهاي از کتاب «جامعه نو» نوشته اي.اچ.کار بوده و به دنبال آن «خرد و انقلاب» از مارکوزه، «اسلام و سرمايه داري» از رودنسون، «کالبدشکافي چهارانقلاب» از برينتون، «نظريه جامعه شناسي در دوران معاصر» و «توتاليتاريسم» از هانا آرنت را به زبان فارسي برگردانده است.
نظريههاى جامعه شناسى در دوران معاصر،جرج ريتزر، زندگى و انديشه بزرگان جامعه شناسى لوئيس کوزر، کالبد شکافى چهار انقلاب، کرين برينتون؛ انقلاب فرانسه و رژيم هاى پيش از آن، الکسى دتوکويل، فلسفه و انديشه سياسى سبزها، اندرو دابسون، سامان سياسى در جوامع دستخوش دگرگونى، ساموئل هانتينگتون، جامعه شناسى دين ، ملکلم هميلتون؛روش تحقيق کيفى در جامعه شناسى، روش هاى تحقيق کيفى از سيلورمن و ..... از ديگر آثار ترجمه ايي اين مترجم محسوب مي شود.
تأليف کتاب جهان ايرانى و ايران جهانى، منتخب دهمين دوره کتاب برتر دانشگاهى نيز از جمله آثار وي به شمار مي رود.
علاقه مندان ميتوانند از ساعت 10 تا 12 روز چهارشنبه نهم آبان ماه به تالار سخنراني پژوهشکده حفاظت و مرمت واقع در خيابان امام خميني نبش سي تير مراجعه کنند.
115
انتهای پیام/