\"جکي ريدلي\" از کارشناسان موزه ملي مصر که کار انتشار کتاب را بهعهده داشته است در اين باره گفت: کتاب آشپزي \"توت آنخآمون\" نتيجهاي حيرتانگيز از مطالعات و بررسيهاي بسياري است که در زمينه غذاهاي مصري از زمان عهد باستان تا دوره روميها صورت گرفته و شامل اطلاعاتي از مصر باستان و تحقيقات صورت گرفته در آشپزي آنها است.
خاطرنشان ميشود کتاب مذکور همزمان با برگزاري نمايشگاه \"توت آنخآمون و عصر طلايي فراعنه\" که از 15 نوامبر تا 31 آگوست 2008(24 آبان 86 تا 8 شهريور 87) برگزار ميشود عرضه خواهد شد.
M/108
انتهای پیام/