به گزارش ميراث آريا(CHTN)، اين کتاب زيبا و منحصربه‌فرد که براساس شواهد و نوشته‌هاي تاريخي تنظيم شده است مجموعه‌ايي بي‌نظير از گنجينه‌هاي آشپزي مصر باستان را با تصاوير زيبا و رنگارنگي از \"توت آنخ‌آمون\" و غذاهاي تاريخي مصري در بردارد.

\"جکي ريدلي\" از کارشناسان موزه ملي مصر که کار انتشار کتاب را به‌عهده داشته است در اين باره گفت: کتاب آشپزي \"توت آنخ‌آمون\" نتيجه‌اي حيرت‌انگيز از مطالعات و بررسي‌هاي بسياري است که در زمينه غذاهاي مصري از زمان عهد باستان تا دوره رومي‌ها صورت گرفته و شامل اطلاعاتي از مصر باستان و تحقيقات صورت گرفته در آشپزي آنها است.

خاطرنشان مي‌شود کتاب مذکور همزمان با برگزاري نمايشگاه \"توت آنخ‌آمون و عصر طلايي فراعنه\" که از 15 نوامبر تا 31 آگوست 2008(24 آبان 86 تا 8 شهريور 87) برگزار مي‌شود عرضه خواهد شد.

M/108


انتهای پیام/

کد خبر 1386080824