\"محمدجواد مهديزاده\" افزود: تاريخ نشان ميدهد که مسجد نه تنها محل عبادت است بلکه پايگاه مبارزات سياسي ،جتماعي و مکاني براي برگزاري نمازهاي جمعه و جماعت و ذکر دعا ودانشگاهي براي عموم مسلمانان در جهت تعليم و تربيت است.
وي با بيان اينکه توجه به اين پايگاه در نظام اسلامي ضرورت دارد تصريح کرد: با توجه به اهميت مساجد پيامبر اکرم(ص) نيز در بدو ورود به مدينه بناي مسجد النبي را پايهريزي کرد.
مهديزاده اضافه کرد: موضوع مسجد و مرمت و ساخت نگهداري آن وظيفه همگان است و اين يکي از مسائلي است که بايد به آن توجه کرد و مجموعه حکومت نيز بايد نسبت به اين نسبت مهم توجه و عنايت لازم را داشته باشند.
وي خاطرنشان کرد: در طول تاريخ اسلام مسجد يک نشانه شهري بوده است و مسجد در مسلمانانت نفوذ فراواني داشته است.
استاندار خراسانرضوي با تأکيد بر اينکه مديران و روحانيان در کشور بايد توجه لازم را به استفاده از هنر و ذوق ايراني و اسلامي در ساخت مسجدها داشته باشند، افزود: در مساجد بايد مهندسي نور اجرا شود که ما در کشور در صد مسجد اين کار را انجام دادهايم.
وي در ادامه به نقش مساجد در توسعه فرهنگ اشاره کرد و گفت: مديريت فرهنگي ، نقش فرهنگ و انتقال تعاليم ،مفاهيم و معارف ديني يکي از وظايف مهم مساجد در کشور است.
وي ادامه داد: مساجد بايد به لحاظ غناي فرهنگي و وجود کتابخانه و فعاليتهاي فرهنگي تقويت شود.
استاندار خراسان رضوي اضافه کرد: مساجد بيشترين نقش را در گسترش اسلام و حفظ و انتقال باورهاي ديني به مردم داشتهاند و توانستهاند جايگاه مناسبي براي جلوگيري از افراط و تفريط داشته باشند.
وي همچنين با بيان اينکه فعاليتهاي فرهنگي، آموزشي و تعليم و تربيت جامعه با اولويت جوانان بايد از طريق بسيج مساجد پيگيري شود، افزود: مسجد بايد در ميان تمام برنامهريزيها و طراحيهاي سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران و آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي قرار گيرد و براي اين کار متوليان مساجد بايد برنامه باشند و دست اندرکاران بودجه بگذارند تا مسجد در بطن جامعه جاي گيرد.
M/104
انتهای پیام/