به گزارش ميراث آريا(chtn)،معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کشور در اختتاميه همايش ملي نقش مديريت مساجد در اتحاد ملي و انسجام اسلامي که در مشهد برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود:فلسفه توسعه گردشگري در جمهوري اسلامي ايران استفاده از تمام ظرفيت هاي گردشگري کشور به خصوص گردشگري زيارتي است.
\"اسفنديار رحيم مشايي\"تصريح کرد:توسعه گردشگري زيارتي در کشور يکي از اولويت هاي نخست در سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کشور است که از اين طريق امکان تعامل و ارتباط وسيع را با جهان تشيع پديد آوريم .
مشايي با بيان اينکه يکي از مهمترين ظرفيت هاي گردشگري در کشور ظرفيت زيارتي است ،اضافه کرد:گردشگري زيارتي يکي از اصلي ترين ظرفيت هاي گردشگري در دنيا است و کشور ما با وجود بارگاه ملکوتي امام رضا(ع)و حضرت معصومه (س)يک فرصت استثنايي براي توسعه گردشگري زيارتي در دنيا دارد .
وي با اشاره به اينکه گردشگري زيارتي مي تواند موجب گفتگوي فرهنگ ها و تمدن ها شود،تصريح کرد:امروزه اگر بخواهيم در جمهوري اسلامي ايران بسيج به معناي واقعي کلمه داشته باشيم بايد از مسجد که يکي از محوري ترين عناصري در اين حوزه است و مي تواند نظام مديريتي و برنامه ريزي را در کشور برقرار کند ،استفاده کنيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه در مسجد حقيقت واحد شهروندان شناخته مي شود،ادامه داد:لازمه اين کار وسعت دادن به مساجد است و مساجد بايد محوري براي توسعه گردشگري زيارتي با تمام بهره هايي که توسعه گردشگري زيارتي دارد ،باشد.
مشايي تصريح کرد:مسجد بايد متولي اداره امور تفريحات و اوقات فراغت جامعه ايراني باشد و تفريحات را مديريت کند .
معاون رئيس جمهور افزود:مردم بايد در برنامه هايي که به نام دين و به نام مذهب برگزار مي شود بيشترين انبساط خاطر و بيشترين لذت را به دست آورند.
وي با بيان اينکه در ايران ظرفيت هاي گردشگري تاريخي ،طبيعي و فرهنگي و زيارتي وجود دارد ،خاطرنشان کرد:در برنامه توسعه گردشگري ايران گردشگري زيارتي يک سرفصل است که بايد روي آن سرمايه گذاري صورت گيرد .
مشايي با بيان اينکه اميد ما به ائمه جماعات مساجد است که مسجد را مديريت کنند ،گفت:ما بايد از اين ظرفيت استفاده کنيم و مي توانيم اين کار را ابتدا از مردم ايران و سپس از گردشگران خارجي آغاز کنيم .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري در ادامه خاطرنشان کرد:اين آمادگي بايد از مساجد شروع شود چه افرادي که از سرزمين هاي اسلامي مي آيند و چه افرادي که با فرهنگ و گردشگري زيارتي ايران آشنا نيستند با اين ظرفيت آشنا شوند.
مشايي با اشاره به اينکه ما بايد گردشگران خارحي را با مساجد به عنوان يکي از جاذبه هاي گردشگري کشور آشنا کنيم ،افزود:بايد درکشور مشکل ناشي از توسعه گردشگري را به حداقل برسانيم تا بيشترين بهره را از ظرفيت هاي گردشگري کشور ببريم .
وي افزود: مهمترين ميراث فرهنگي اين سرزمين انديشه هاي تابناک و بلندي است که براي تحقق سير کمالي بشر و حرکت بالنده و متعالي و در مسير قرب الهي و براي ايجاد فرصت هاي گوناگون در عرصه هاي مختلف فرهنگي،سياسي و اجتماعي اين کشور به وجود آمده است .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري بيان کرد:اين ميراث بزرگ و ارزشمند از نسل هاي گذشته با زحمات و تلاش هاي طاقت فرسا و شبانه روزي و با تحمل رنج و مشقت هاي فراوان علما و با تقديم جان هاي شيرين آنها به نسل هاي امروزي رسيده است .
مشايي تاکيد کرد:اگر مي خواهيم مسجد سنگر و مرکز برنامه ريزي ها باشد بايد مسجد را وارد عرصه مديرت در کشور کرد و براي اين کار بايد مسير حرکتي را که پيش روي داريم به خوبي تبيين کنيم و جايگاه ، موقعيت و جامعه جهاني را بشناسيم.
/104
انتهای پیام/