وي با تأکيد بر توجه به مسائل فرهنگي در نظريه توسعه پايدار شهري ، تصريح کرد :در صورتي که خواهان تبديل شهرنشين به شهروند هستيم بايد علاوه بر الزامات زيستي ، در فراهم کردن فضاهاي معنوي براي آنها تلاش کنيم .
قاليباف افزود : اگر مدعي محله محوري و شهروند مداري هستيم بايد بدانيم شهروندان وظايفي دارند و در برابر آن حقوقي نيز دارند ، که اين کار فقط با تلاش در زمينه مسائل فرهنگي ميسر مي شود .
شهردار تهران با بيان اينکه طرح جامع فضاهاي کالبدي شهر نهايي شده ، از نبود نمادي فرهنگي دردوره نظام مقدس جمهوري اسلامي ، به عنوان يک نماد ملي و فرا ملي ، انتقاد کرد و گفت : ايران را کسي به صنعت نميشناسد و همه آن را فرهنگ و هنرش ميشناسند ، اما پس از گذشت 30 سال از دوره نظام مقدس جمهوري اسلامي يک نماد فرهنگي در سطح ملي و فرا ملي نداشتهايم که اين مسأله ، دليلي جز بي برنامه کارکردن ندارد .
وي با اشاره به اينکه در طرح جامع تهران ، به رويکردهاي فرهنگي و اجتماعي پرداخته نشده بود ، افزود: مهمترين وظيفه سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران ، در حال حاضر تهيه و تدوين نقشه يک يکم فرهنگي براي محلات تهران است که در اين زمينه به ازاي هر نفر ، حرفي براي گفتن داشته باشيم تا زماني که GIS شهر را ميبينيم ، پيوست فرهنگي آن را نيز داشته باشيم .
قاليباف گفت: پس از چند سال ، تجديد نظر جدي در کليت کارهاي سازمان فرهنگي هنري شده است که در کمتر از 20 روز آينده ، نهايي خواهد شد .
وي بار ديگر سازمان فرهنگي و هنري شهرداري را ملزم به تهيه نقشه يک يکم فرهنگي براي محلات تهران کرد و گفت: براي کارهاي فرهنگي در محلات مختلف بايد کارهاي بيشتري انجام شود که در اين راستا در نيمه امسال و سال آينده ، طرح جهادي موضعي و موضوعي اجرا مي شود و معاونتهاي فرهنگي مناطق بايد به طور روشن برنامه هاي موضعي و موضوعي خود را در اين زمينه ارائه کنند.
115/
انتهای پیام/