وي با اشاره به وجود بيش از 6هزار اثر تاريخي شناسايي شده و هزار و100 اثر به ثبت رسيده در استان خاطر نشان کرد: شهرهاي يزد ، ميبد ، اردکان و ابرکوه آثار و بافتهاي ارزشمند تاريخي را در خود جاي داده که بخشي از آن مرمت شده است.
فلاح زاده ، قرارگرفتن استان در مسير راه شمال جنوب وچهار راه مواصلاتي کشور را از مزيتهاي استان براي توسعه مبادلات تجاري با ديگرکشورها وتوسعه صنعت گردشگري برشمرد.
استاندار يزد با ابرازخوشحالي از سفر هيأت کنيائي به استان يزد، افزيش همکاريهاي دوجانبه در زمينه هاي صنعتي ،کشاورزي و توسعه صنعت گردشگري را خواستار شد.
سفير کنيا در جمهوري اسلامي ايران هم در اين ديدار ، شهر يزد را از حيث تاريخي وميراث فرهنگي غني و با ارزش دانست و آمادگي کشورش را براي هرگونه همکاري در زمينه هاي فرهنگي و تجاري اعلام کرد.
علي عباس علي به ديدار چند روز پيش وزير ميراث ملي کنيا با رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي وگردشگري جمهوري اسلامي ايران اشاره کرد وگفت: در اين ديدار تفاهم نامه اي در زمينه همکاري ايران براي مرمت بناهاي تاريخي کنيا به امضا رسيد و اميدواريم بتوانيم در اين زمينه از تجربيات استان يزدهم استفاده کنيم.
قائم مقام وزير ميراث ملي کنيا هم در اين نشست با ابراز خرسندي از بازديد ازشهر تاريخي يزد از وجود بيش از 2 هزار محوطه تاريخي در کنيا خبر داد و گفت:تاکنون 3 محوطه تاريخي اين کشور به ثبت بين المللي رسيده است.
تي مامي به مشترکات فرهنگي کنيا با يزد و نيز وجود بناهاي تاريخي رو به ويراني درکنيا اشاره کرد و از مسئولان يزدي خواست در مرمت بناهاي قديمي اين کشور همکاري کنند.
هيأت کنيايي در سفر دو روزه به يزد از آثار و بناهاي تاريخي استان ديدن مي کنند و با قابليت هاي استان در زمينه گردشگري آشنا مي شوند.
120/
انتهای پیام/