منوچهر دانش افزود: اين افراد در چهار دوره کلاس آموزشي و در مدت سه ماه آموزش ديدند.
وي همچنين برگزاري شش دوره کلاس آموزشي توجيهي براي تعداد 265 نفر از هنرمندان و هنر دوستان در محلهاي نگارستان، کارگاهها و آموزشگاههاي هنري را از ديگر برنامههاي آموزشي براي موزه داري از سوي اين انجمن ذکر کرد.
دانش شروع فعاليت انجمن موزه داران استان اصفهان را به صورت رسمي از يک سال پيش ذکر کرد و ادامه داد: اين انجمن به عنوان يک انجمن فعال موزهداري سعي در برگزاري برنامههاي مختلف از جمله سمينار سه روزه مديران و کارشناسان موزههاي استانهاي کشور در محل نگارستان امام خميني (ره) کرده است.
وي خاطرنشان کرد: با اجراي شش مورد گردشهاي علمي، آموزشي و فرهنگي 218 نفر از هنرمندان از مراکز علمي، بناهاي تاريخي و مذهبي استانهاي کشور بازديد کرده و با کارشناسان امور فرهنگي اين استانها تبادل نظر کردند.
دانش فراهم کردن موجبات شرکت تعداد 162 نفر از علاقه مندان آثار فرهنگي و تاريخي در جشنوارههاي تشکيل شده در شهرسستانهاي نائين، نطنز، انارک و باغ بهادران و نيز ارائه سخنرانيها و مقاله در اين جشنواره را از ديگر اقدامات اين انجمن دانست.
رئيس هيأت مديره و مدير عامل انجمن موزه داران استان اصفهان فعاليت در جهت تشويق علاقهمندان به امور فرهنگي، هنري و عضويت در انجمن موزه داران، بازديد از کارگاهها و خانه هنرمندان، شناسايي خانههاي قديمي و قابل شناسايي مجموعهداران آثار هنري و دعوت از آنها براي تشکيل موزههاي بخش خصوصي و شرکت در مناسبتهاي فرهنگي را از ديگر برنامههاي اين انجمن ذکر کرد.
دانش تشکيل موزه بزرگ ملي اصفهان، راه اندازي موزه بخش خصوصي در شهرستانها، سرو سامان دادن به گنجينههاي استان با حمايت سازمانهاي فرهنگي ذيربط و مشارکت بخش خصوصي را از اهداف تأسيس اين انجمن دانست.
وي اضافه کرد: حمايت از مجموعهداران آثار تاريخي و قديمي، حمايت از بخش خصوصي در جهت برپايي موزه در استان، حمايت از هزاران شي تاريخي و نفيس در سازمانها که درحال از بين رفتن است و نياز به ساماندهي دارد، از ديگر وظايف اين انجمن است.
117
انتهای پیام/