به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع‌دستي و گردشگري خراسان‌جنوبي با بيان اين مطلب گفت: مناطق نمونه گردشگري شناسايي و مصوب شده در سطح کشور و در جريان سفرهاي هيأت وزيران به استان‌ها در دوران دولت نهم بيش از 500 منطقه است.

حسين عباس زاده افزود: در سفر اول هيأت وزيران به استان خراسان‌جنوبي دو منطقه نمونه گردشگري، \"بند دره بيرجند\" و \"بوذر جمهر قايني\" به تصويب رسيد و در سفر دوم، مناطق نمونه گردشگري \"مصعبي – کريمو\" در سرايان، \"باغستان\" در فردوس و منطقه نمونه \"درميان\" مصوب شد.

وي ادامه داد: مناطق نمونه گردشگري کشور به ترتيب سفرهاي استاني دولت در حال شناسايي است که پس از مرحله شناسايي به تصويب مي‌رسد. سپس مطالعه جامع بر روي آن انجام خواهد شد.

وي همچنين ادامه داد: پس از الحاق فردوس، دو منطقه که قبلاً در خراسان‌رضوي تصويب شده بود به فهرست مناطق استان اضافه شد که اين مناطق شامل منطقه نمونه گردشگري \"تون فردوس\" و منطقه نمونه گردشگري \"بشرويه\" است.

لازم به ذکر است؛ شناسايي مناطق نمونه گردشگري صرفاً براساس پتانسيل‌هاي بالقوه و بالفعل گردشگري در زمينه تعداد جاذبه‌هاي تاريخي – طبيعي و فرهنگي، ميزان استقبال مسافران و گردشگران و راه‌هاي دسترسي و زيرساخت‌هاي موجود انتخاب مي‌شوند.

بنابراين گزارش؛ پس از تصويب مناطق نمونه گردشگري، سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع‌دستي و گردشگري به‌عنوان متولي نسبت به معرفي سرمايه‌گذار، جهت صدور مجوز تأسيس و سپس انجام مطالعات راهبردي و نقشه اجرايي آن اقدام و پس از تصويب مطالعات، دولت نسبت به تأمين زيرساخت‌هاي آن اقدام مي‌کند.

117/


انتهای پیام/

کد خبر 1386090136