به گزارش ميراث‌آريا(chtn)،\"حسين جعفري\" معاون فرهنگي سازمان ميراث‌فرهنگي،صنايع‌دستي و گردشگري با بيان اين خبر تصريح کرد: 13 قسمت از مجموعه مستندهايي که به معرفي زواياي مختلف صنايع‌دستي و صنعتگري در ايران اختصاص داشت، در روزهاي آغازين سال جاري از تلويزيون پخش شد.

وي افزود: در همين راستا 20 قسمت مستند با موضوع صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشورمان در دست توليد است که پيش بيني مي‌شود در يکي دو ماه آينده مراحل ساخت آن به پايان برسد.

جعفري کمبود اعتبارات مالي را مانعي براي اجراي طرح‌هاي تبليغاتي در زمينه صنايع‌دستي کشور دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به توانايي‌هاي موجود، به دليل کمبود اعتبار و مواجه بودن با مشکلات مالي، بسياري از طرح‌هاي ما از جمله تهيه فيلم‌هاي مستند از استادان صنايع‌دستي و معرفي هنر آنان غيرقابل اجرا شده است.

وي يادآور شد: اين در حالي است که بسياري از رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي ايران به دليل کهولت سن استادان اين عرصه در معرض فراموشي و منسوخ شدن است.

معاون فرهنگي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري چاپ و نشر کتاب را از را‌ه‌هاي معرفي توانمندي‌هاي فرهنگي کشورمان برشمرد و گفت: در زمينه نشر کتاب با معضلات و مشکلات فراواني از جمله مشکلات مالي نوجه هستيم که موجب لاک‌پشتي شدن حرکت ما در اين حوزه شده است.

وي اظهار داشت: اگر امروز بخواهيم يک کتاب نفيس با موضوع موزه و پايگاه‌ها منتشر کنيم قادر نخواهيم بود، چراکه بودجه اختصاص يافته متناسب با شرايط کنوني نيست، اما با اين وجود نشر کتاب و انجام فعاليت در اين حوزه را تعطيل با متوقف نخواهيم کرد.

جعفري درباره اولويت داشتن فيلمسازي و نشر کتاب بريکديگر گفت: هر چيز به جاي خويش نيکوست بنابراين نمي‌توان فيلمسازي را برنشر کتاب يا نشر کتاب را بر فيلمسازي ترجيح داد، چراکه فيلم و کتاب هرکدام تأثيرات و کارکرد خاص خود را به همراه دارد.
114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386090444