او که در سال 2003 ميلادي سفرش را شروع کرده است در زمان آغاز سفر 25 سال داشته و يکي از اهداف او جلب حمايت براي کمک به کودکان سرطاني بوده است.
وي در مدت دو هفته سفر خود به ايران از شرق کشور وارد ايران شده و پس از بازديد از آثار تاريخي مشهد مقدس به تهران سفر کرده و پس از آن نيز از اصفهان و شيراز بازديد کرده است.
وي سفر خود را در اين مدت با وسايل عبوري از جمله کاميون انجام داده و در مدت سفر نيز در منازل دوستان ايراني خود که در طول سفر با آنها آشنا شده بوده است، اقامت داشته است.
وي از مهيمان نوازي و بخشندگي به عنوان ويژگيهاي مثبت ايرانيها ياد کرد و پرسپليس و آرامگاه حافظ را به عنوان بهترين مکانهاي ديدني ايران نام برد.
وي که قصد دارد تجربيات خود در طول سفر را در کتابي به چاپ برساند گفت: در اين کتاب نکات منفي و مثبت همه کشو رها را بيان خواهم کرد چرا که هر کشوري نکات مثبت و منفي دارد.
وي هدف خود از انتخاب اين نوع سفر را علاوه بر کاهش هزينهها همبستگي و آشنايي با فرهنگهاي مختلف عنوان کرد.
وي همچنين گفت زماني که به قطب جنوب سفر کرده است دانشمندان حاضر در قطب خواستهاند که مردم همه کشورهايي که به آنجا سفر ميکند را از خطر گرم شدن زمين آگاه کند.
وي درباره مزاياي سفر با اين روش گفت: اين روش ظرفيت سازگار پذيري را زياد ميکند و امکان آشنايي با فرهنگهاي مختلف را فراهم ميآورد.
وي هزينه اين نوع سفر را روزانه 10 دلار ذکر کرد و گفت : هزينه کرايه و اقامت نميپرداختم و تنها براي مواردي مانند غذا استفاده از تلفن و کاف نت هزينه پرداخت کردهام .
وي درباره نحو انتخاب ماشينهايي که با آنها سفر ميکرده است، گفت: اين ماشينها را در پمپ بنربن انتخاب ميکردم به همين دليل امنيت بسياري داشت.
وي تصريح کرد: در مدت سفر کودکان سرطاني از بيمارستان برنامه سفر مرا دنبال ميکردند و من هم به هر کشوري که وارد ميشدم عکسهاي سفر خود و مطالب مربوط به آن کشور را براي آنها ارسال ميکردم .
وي افزود: همچنين دستور غذاهاي هر کشور را براي آنان ميفرستادم اما درباره ايران اين کار را انجام نداده ام چون امکان تهيه مواد اوليه براي طبخ غذاي ايراني براي آنها وجود ندارد./105
انتهای پیام/