\"افسانه احساني\" مدير آموزش موسسه آواي طبيعت پايدار به ميراث آريا chtn)) گفت: استفاده از شخصيت‌هاي داستاني حيوانات بومي به جاي گونه‌هاي غير بومي مانند طاووس ، زرافه ، فيل و... در داستان‌هاي کودکان علاوه بر معرفي هرچه بهتر گونه‌هاي بومي ايران شده و از ايجاد ترس و نگراني‌هاي بي‌مورد جلوگيري مي‌‌کند.

وي اضافه کرد: جلب توجه کودکان در شهرها و روستاهاي مختلف کشور به جانوران بومي و مهاجر در منطقه‌اي که زندگي مي‌کنند با توجه به تنوع اقليمي و پهناور بودن ايران، جمع آوري اسامي بومي جانوران و گياهان از زبان کودکان بومي مناطق مختلف کشور از ديگر راه‌هاي جلوگيري از ترس کودکان و تشويق آن‌ها به ديدن طبيعت است.

احساني با اشاره به خواندن قصه‌هاي واقعي حفاظت از جانوران و گياهان در خطر انقراض در ايران به جاي ترجمه نمونه‌هاي خارجي، توجه دادن کودکان به لذت بردن از مشاهده حيوانات در زيستگاه طبيعي آن‌ها به جاي ديدن اسارت آنها در قفس، نوشتن داستان‌هاي کودکانه در رابطه با بازيافت و اهميت تفکيک زباله ، تاثير زندگي انسان‌ها در روند طبيعي زندگي حيوانات و گياهان و... از ديگر راه‌هاي علاق‌ مند کردن کودکان به محط زيست و حيوانات دانست.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 138609125