بنا بر اين گزارش ،همچنين مرمتگران شرکت کننده در همايش اعلام کردند که همه ساله به پاس گراميداشت و ارزش گذاري به خدمات زنده ياد دکتر باقر آيت الله زاده شيرازي مراسم ويژه اي برگزار شود. ضمن آنکه از دست اندرکاران همايش قوياً خواسته مي شود در انجام اين امر مهم کوشا بوده و همچنان با همکاري تمامي شاگردان و ياران آن بزگوار نسبت به گردآوري و تدوين انديشه ها و نظرات آن زنده ياد پرداخته و به انتشار آن همت گمارند.
در ادامه اين قطعنامه آمده است : ادامه نگاه ويژه به مباحث مديريت حفاظت، مباني نظري و اصول حفاظت پيشگيرانه در محورهاي همايش نهم مرمت ، تدوين و اجراي يک برنامه درازمدت، طرح راهبردي حفاظت،نگهداري و مرمت مجموعه هاي موزه اي و تزيينات وابسته به معماري با توجه به اولويت هاي کشور، فراهم شدن زمينه هاي همکاري نزديک تر نهادهاي پژوهشي، اجرايي و آموزشي در تعريف و اجراي پروژه هاي زير ساختي حفاظت و مرمت در کشور ، تشکيل انجمن صنفي و نظام جامع حفاظتگران به منظور حمايت از سياست هاي تمرکززدايي و رويکرد نوين به توجه بيشتر به نقش نظارتي دولتي وسپردن امور اجرايي به بخش خصوصي، برگزاري همايش نهم به صورت منطقه اي يا بين المللي، از جمله بندهاي اين قطعنامه بود.
به گزار ش ميراث آريا، ضروت برگزاري همايش هاي تخصصي و نشست هاي ويژه در کنار همايش با توجه به تعدد فعاليت هاي پژوهشي و اجرايي و نيز رشد توليدات علمي در اين زمينه، تلاش در جهت راه اندازي تحصيلات تکميلي تخصصي با در نظر گرفتن شمار دانش آموختگان پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي و فرهنگي و دانشگاه هاي فعال در زمينه حفاظت و مرمت و همکاري گسترده مسئولان اجرايي و نهادهاي آموزشي در تهيه بانک اطلاعاتي حفاظت و مرمت اشياي موزه اي و تزيينات وابسته به معماري از ديگر بندهاي قطعنامه هشتم همايش بود که به تصويب شرکت کنندگان رسيد.
خاطر نشان مي شود که در همايش هشتم حفاظت و مرمت اشياي تاريخي- فرهنگي و تزيينات وابسته به معاري نزديک به 400 مرمتگر، پژوهشگر ، دانشجوي رشته هاي مختلف در حوزه ميراث فرهنگي حضور داشتند.
اين گزارش حاکيست ؛برگزاري دو کارگاه آموزشي در زمينه حفاظت و مرمت آثار کاغذي و نقاشي هاي رنگ و روغن در کنار ارئه 26 سخنراني در شش نشست تخصصي طي روزهاي 13 تا 16 آذر از جمله ويژگي هاي اين همايش بود.
115/
انتهای پیام/