به گزارش ميراث آريا (chtn)رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي در مصاحبه مطبوعاتي با خبرنگاران به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداري با بيان اين مطلب افزود: در7 ماهه نخست سال جاري 141ميليون مسافر و در7ماهه اول سال گذشته 136ميليون مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومي جابه جا شده اند.
\"محمد بخارايي\" تصريح کرد: ناوگان حمل و نقل عمومي با 400 هزار راننده و 70 هزار وسيله نقليه مسافري در 180هزار کيلومتر راه‌هاي کشور تردد مي‌کنند.
وي تصريح کرد: 13هزار راهدار به صورت شبانه‌روزي در شبکه راه‌هاي استان مشغول به فعاليت هستند در نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي در سال گذشته 30هزار وسيله نقليه در سال گذشته نوسازي شده است و در سال جاري نيز10هزار وسيله نقليبه بايد نوسازي شود که تاکنون 7هزار و 200وسيله نوسازي شده است.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي گفت: 24 پايانه مرزي در کشور وجود دارد که 19پايانه ساماندهي شده و با ظرفيت کامل مورد بهره‌برداري قرار مي‌گيرند.
بخارايي افزود: پايانه‌هاي باسماق و تمرچين به صورت موقت مشغول به کار هستند و پايانه‌هاي ميلک، دوغارون و مهران نيز تا پايان سال به بهره برداري مي‌رسند.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي درباره اجراي سياست‌هاي اصل 44 قانون اساسي گفت: در راستاي سياست‌هاي اصل 44 قانون اساسي شرکت حمل و نقل بين المللي جمهوري اسلامي ايران را از طريق سازمان خصوصي‌سازي واگذار کرده‌ايم.
بخارايي افزود: قصد داريم 40 درصد از سهام شرکت ايمني راه‌ها را نيز به فروش برسانيم.
وي تصريح کرد: از محل تبصره 13 خريد 5 هزار سواري و هزار اتوبوس مورد حمايت قرار گرفته است.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي با اشاره به سياست اين سازمان براي توسعه شرکت‌هاي توانمند حمل و نقل گفت: 52 موسسه تاسيس شده و يا در حال تاسيس است و شرکت‌هاي همنان مسافر نيز در اين ساختار ايجاد شده است.
بخارايي با بيان اينکه فروش اينترنتي بليط از سال گذشته شروع شده است، افزود: 250 شرکت مسافري به سايت اختصاصي براي فروش بليط مجهز شده اند.
وي با بيان اينکه از سال 84 رانندگان به دريافت کارت صحت و سلامت ملزم شده‌اند، گفت: در طول اين مدت 360 هزار راننده کارت صحت و سلامت دريافت کرده‌اند و 726 نفر فاقد شرايط صلاحيت براي ادامه کار هستند./105

انتهای پیام/

کد خبر 138609242