به گزارش ميراث‌آريا(chtn) همزمان با گشايش نمايشگاه‌هاي \"گنجينه هنرهاي از ياد رفته ايران\" و \"نمايشگاه نقاشان نوگراي قرقيزستان\"،‌ اين مجموعه از روز دوشنبه 26 آذر شاهد گشايش نمايشگاهي است که در آن بيش از 180 اثر از آثار نقاشي و تصاوير معماري، ميرحسين موسوي از سال‌هاي پيش از انقلاب تاکنون را به نمايش در مي‌آورد.

آثار نقاشي ميرحسين موسوي که سابقه آن به اوائل دهه 40 باز مي‌گردد روندي را ترسيم مي‌کند که در آن گرايش‌هاي آبستره، انتزاعي و هنرمفهومي با بهره از تکنيک‌هاي متنوعي چون کولاژ،‌ رنگ روغن، تجلي يک روح سنتي و نشانه شناسي حکمت، معنا و سنت‌هاي فرهنگي و معرفتي شرقي را در قالب‌هاي مدرن به نمايش مي‌گذارد.

اين گزارش مي‌افزايد؛ تاکنون نقاشي‌هاي اين هنرمند در موزه هنرهاي معاصر تهران در سال 1369 و در فرهنگسراي نياوران درسال 1379 به نمايش گذاشته شده و آثار ارائه شده در اين نمايشگاه شامل مجموعه‌اي است که در سالهاي پس از آخرين نمايشگاه مذکور ارائه گرديده است.

بنابراين گزارش؛ نمايشگاه عکس‌هاي آثار معماري اين هنرمند که يکي از مهمترين وجوه کارنامه هنري و حرفه اي او در مدت 40 سال فعاليت است، شامل معماري بناهاي شرکت آب اصفهان،‌ کانون توحيد، مسجد سلمان فارسي رياست جمهوري، بقعه شهداي هفتاد و دوتن در بهشت زهرا، ساختمان مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام، دانشگاه شاهد و... است که توسط کامران عدل عکاسي شده است. عدل که خود دانش آموخته معماري و داراي سابقه حرفه‌اي عکاسي است کوشيده تا در تصاوير مذکور زواياي متنوعي از ارائه فرم هاي زيبايي شناختي متنوع، نقش مايه ها و اسلوبهاي معماري،‌ بهره‌گيري از عناصر و آرايه هاي هنرهاي سنتي و معماري کهن و اصيل اسلامي_ايراني را در اين آثار که از مشخصه هاي معماري اين هنرمند و گرايش‌هاي خاص او است را در چشم اندازي از سالها حضور او در اين عرصه به نمايش بگذارد.

يادآورمي‌شود؛ اين نمايشگاه در ادامه سلسله نمايشگاه‌هاي مروري برآثار اساتيد است، که تاکنون در اين مؤسسه برگزار شده است.114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386092644