به گزارش ميراث آريا(CHTN)، در اين آزمون 5 ساعته، 31 دانشجو حضور داشتند که به دانشجويان منتخب جوايزي از سوي آکادمي هنر آشپزي فرانسه ارائه مي‌شود.

در اين برنامه ابتدا به مدت 2 ساعت يک آزمون تئوري برگزار شد سپس دانشجويان با تنظيم وقت مناسب فعاليت خود را در آشپزخانه آغاز کردند، در اين بخش بايد پيش غذا، غذاي اصلي و دسر را آماده مي‌کردند.

در مرحله طبخ غذاي اصلي آنها با کمک يک دستيار فعاليت خود را شروع کردند. مرحله ارزيابي فعاليت دانشجويان از طريق قضاوت و داوري اساتيد دانشکده آکادمي هنر آشپزي و سخنرانان دانشکده و متخصصان صنايع صورت مي‌گيرد.

بنا به اعلام يکي از کارشناسان امور غذايي حاضر، اين گروه از دانشجويان مهارت‌هاي بسياري دارند و با در نظر گرفتن سطح استانداردها به کار خود ادامه دادند.

M/109

انتهای پیام/

کد خبر 1386100250