وي با بيان اينکه ما بيشتر درگير سختافزار هستيم، خاطر نشان کرد: در ايران، هتل، جاده و بزرگراه ميسازيم، فرودگاهها را توسعه ميدهيم و هواپيماهاي درجه يک ميخريم، اما همچنان اين هتلها خالياند، چون بازاريابي نداشتهايم و تا اين کار صورت نگيرد، گردشگر نميآيد و تا زماني که اطلاعرساني نشده است، براساس آن نميتوان بازاريابي کرد. به همين دليل است که در ايران، گنبد سلطانيه وجود دارد و هيچکسي نميداند اين گنبد در ايران وجود دارد.
اين کارشناس طبيعتگردي اضافه کرد: ما به همه مسايل فکر ميکنيم، جز به واجبترين موضوع در صنعت گردشگري، يعني آموزش انسانها و ميترسم از اينکه بهترين هتلها در ايران ساخته شوند، اما خالي بمانند.
اين کارشناس طبيعت گردي در ادامه به موضوع اکوتوريسم اشاره کرد و گفت: اندکي آموزش در زمينه گردشگري فرهنگي داده شده است؛ اما در زمينه اکوتوريسم بسيار فقير هستيم. در اين کشور، طبيعتگردي نه معرفي شده و نه بهدرستي آموزشهاي آن ارايه شده است.
اينانلو با بيان اينکه صنعت گردشگري بسيار آسيبپذير است، تصريح کرد: آژانسها از افراد آموزشديده در موسسههاي طبيعتگردي استفاده نميکنند. در اين صورت، براي گردشگران در مناطق طبيعي، مشکل و سانحه ايجاد ميشود.
وي با اشاره به شکار به عنوان يکي از شاخههاي اصلي گردشگري و از پردرآمدترين شاخههاي اين صنعت گفت:ما نميدانيم با گردشگران شکارچي چگونه رفتار کنيم، در حاليکه گردشگران شکار، افرادي حرفهاي هستند./102/
انتهای پیام/