وي با بيان اينکه در اين کميته نمايندگان سازمان ميراثفرهنگي و آموزش و پرورش حضور دارند، افزود: در اين کميته برنامهريزيهاي لازم براي جذب دانشآموزان به منظور تحصيل در اين رشتهها انجام ميشود.
به گفته وي، براساس پيشبينيهاي صورتگرفته در اين کميته، سالانه در حوزه گردشگري تا پايان برنامه چهارم توسعه؛ سه هزار و 460 نفر ، تا پايان برنامه پنجم؛ هفت هزار و 485 نفر، تا پايان برنامه ششم؛ 16 هزار و 700 نفر و تا پايان برنامه چشمانداز 20 ساله؛ 29 هزار و 225 نفر در رشتههاي گردشگري تحصيل خواهند کرد.
احمدي خاطرنشان کرد: همچنين در رشتههاي صنايعدستي نيز تا پايان برنامه چهارم؛ 20 هزار و 210 نفر، پايان برنامه پنجم؛ 45 هزار و 472 نفر، پايان برنامه ششم ؛84 هزار و 944 نفر و تا پايان برنامه چشمانداز 20 ساله؛ 148 هزار و 652 نفر مشغول به تحصيل در اين رشته هستند.
رئيس اداره آموزش معاونت فرهنگي درباره آموزش رشتههاي ميراثفرهنگي به ميراثآريا گفت: درحوزه ميراثفرهنگي در مقطع دبيرستان هيچ رشته آموزشي وجود ندارد و هماکنون اين کميته درصدد ايجاد تدوين برنامهريزيهاي لازم براي رشتههاي جديد در مقطع دبيرستان و کار و دانش است.
احمدي با اشاره به اين موضوع که جلسات ميان آموزش و پرورش و سازمان ميراثفرهنگي هر دو هفته يکبار تشکيل ميشود، گفت: تمامي دانشآموزان رشتههاي کار و دانش بايد 42 واحد تخصصي در رشتههاي خود بگذرانند و رشتههاي گردشگري و ميراثفرهنگي نيز از اين امر مستثنا نيستند.
115/
انتهای پیام/