به گزارش ميراث آريا chtn)) در اين اجلاس طرفين توافق کردند که براي ايجاد ارتباط ميان موسسات آموزشي که در هر دو کشور در زمينه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فعالند، دوره‌هاي آموزشي کوتاه مدت و بلند مدت همراه با کارگاه‌هاي آموزشي با همکاري هر دو کشور برگزار شود.

وي اضافه کرد: طرف لبيايي درخواست کرده است با توجه به تجارب جمهوري اسلامي ايران در زمينه آموزش هتلداري و گردشگري به ويژه درجه‌بندي هتل‌ها همکاري‌هاي مشترکي را در اين زمينه داشته باشيم.

به گفته پاک سرشت مبادله اطلاعات، توزيع اقلام تبليغاتي، برگزاري تورهاي آشناسازي و خبرنگاري و تهيه سفرنامه از ديگر موارد همکاري‌هاي مشترک ميان دو کشور خواهد بود.

\"محمدعلي پاک سرشت \"مدير کل توسعه گردشگري خارجي که به عنوان نماينده سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري در اين اجلاس شرکت کرده بود در اين زمينه به ميراث آريا chtn))گفت: طرفين توافق کرده‌اند شرکت‌هاي خصوصي و تعاوني‌هاي مختلفي که در حوزه دفاتر خدمات مسافرتي و مراکز اقامتي فعالند به منظور وارد کردن رقابت به حوزه گردشگري و تبادل گردشگر برنامه‌هاي مشترکي را با قيمت‌هاي يکسان تنظيم و ارائه کنند.

وي افزود: مشارکت فعال در نمايشگاه، جشنواره‌ها و همايش‌هاي گردشگري دو کشور از جمله ديگر توافقات بود. همچنين ايجاد تسهيلات مناسب براي دفاتر اطلاع رساني در طرابلس و تهران مورد تاکيد دو هيات قرار گرفت.

پاک سرشت گفت: در زمينه همکاري‌هاي بين‌المللي صنعت گردشگري نيز طرفين توافق کردند، هماهنگي لازم را در سازمان جهاني جهانگردي به ويژه منشور جهاني کد اخلاق جهانگردي با يکديگر انجام داده و نسبت به تبادل کارشناسان زبده در جهت معرفي آثار دو کشور اقدام کنند.

وي تصريح کرد: در پايان مقر شد به منظور توافقات انجام شده يک کميته کاري مشترک از هر دو طرف تشکيل شود و هر سال دو بار در تهران و طرابلس نسبت به اجراي توافقات تشکيل جلسه دهند.

يادآور مي شود \"سعيدي کيا\" وزير مسکن و شهر سازي ايران به عنوان رئيس هيات ايراني نسبت به امضا اين توافق نامه اقدام کرد.

مفاد اين توافق نامه نيز در کميته ويژه اي با حضور \"پاک سرشت \" نماينده سازمان و همتاي ليبييايي او مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 1386101211