به تدريج تجربه اندوزي و مهارت استاد تا اندازهاي شد که با عقد قراردادي به استخدام شرکت سهامي فرش ايران در آمد و به عنوان رنگرز در اين شرکت مشغول کار شد.
چيره دستي وي در فن رنگرزي باعث شد تا براي آموزش به شهرهاي کرمان، قم، کرج، زابل و زاهدان اعزام شود و تا سال 1364 همچنان به آموزش کارگران رنگرزخانهها اشتغال داشت و حاصل تجارب خود را به آنان عرضه ميداشت.
بنابراين گزارش؛ روند آموزش به کارآموزان از سوي استاد همچنان ادامه داشت و وزارت جهاد سازندگي وقت نيز از وي براي آموزش 180 نفر از نيروهاي خود در شهرهاي مختلف بهره برد که اوج اين فعاليت در منطقه شميرانات بود و در پي آن بود که در دانشگاه الزهرا نيز به آموزش فنون رنگرزي به دانشجويان مشغول شد.
استاد ستاري پس از چندي به شهرستان گلپايگان دعوت شد و در آنجا با بنا نهادن کارگاه رنگرزي سالهاي زيادي به اين حرفه سرگرم بود تا آنکه براي درمان و استراحت به زادگاه خود بازگشت.
از آن روزگار تا به امروز اين استاد رنگرز در کاشان در کارگاه رنگرزي خود همچنان همراه رنگ و پاتيل است و به عنوان استاد رنگرزي در دانشگاه کاشان نيز به تدريس مشغول است.
اين گزارش حاکيست؛ شنبه پانزدهم دي ماه در آيين ويژهاي در موزه فرش ايران از استاد احمد ستاري در کنار برخي ديگر از پيشکسوتان رنگرزي تقدير ميشود.
يادآور ميشود؛ اين مراسم به همت مرکز ملي فرش ايران و به منظور اداي احترام به استادان، هنرمندان و پيشکسوتان هنر- صنعت فرش دستباف ايران شکل ميگيرد.114/
انتهای پیام/