وي با بيان اينکه NGO خيبر تا به حال 50 نمايشگاه مختلف در سراسر کشور برگزار کرده است، افزود: در اين نمايشگاه NGO خيبر 16 غرفه مختلف را در رابطه با حجاب دارد. اين غرفهها شامل تاريخچه پوشش در جهان، تاريخچه پوشش در ايران، حجاب از منظر شعرا، بزرگان، اسلام، شبهات، غرفه اسناد تاريخي، حجاب در دوره اشکانيان، ساسانيان، پيش از اسلام است.
ابراهيمي با اشاره به پژوهشهاي NGO خيبر در حوزه نوع پوشش در ساير اديان و کشورها به ميراث آريا گفت: در بررسي و پژوهشهاي تاريخي در دينهاي زرتشت، مسيح و يهود متوجه شديم که حجاب در همه اديان وجود دارد.اما متأسفانه حجاب در ساير اديان با افراط و تفريط همراه بوده است. به عنوان مثال \"ويل دورانت در کتاب تاريخ تمدن اشاره ميکند که در دين زرتشت زنان شوهردار حق نداشتند هيچ مردي ولو پدر يا برادر خود را ببينند.\"
کارشناس پژوهشي NGO خيبر يادآور شد: همچنين از ديگر کارهاي پژوهشي ما بررسي حجاب از قبل سال 1500 ميلادي در کشورهاي يونان، اروپاي شمالي، اسپانيا، فرانسه، ترکيه اروپايي، هلند، ايتاليا، آلمان و انگلستان بوده است.
وي ادامه داد: در بررسيهاي انجامشده، لباسهاي پوشيده،بلند و گشاد وجه مشترک نوع پوشش در اين کشورها بوده است. اين در حالي است که با انقلاب صنعتي نوع پوشش اين کشورها به کلي عوض شده است.
بررسي حجاب و پوشش در دورههاي مختلف بعد از اسلام شامل دورههاي ساماني، ايلخاني، افشاري، زندي، صفوي و قاجاري از طريق نقاشيهاي روي ظروف مينياتوري و عکس از ديگر پژوهشهاي انجامشده اين NGO بوده است.
بنابراين گزارش، نمايشگاه کشف حجاب با عنوان کشف حجاب آغاز تهاجم فرهنگي در مرکز آفرينشهاي هنري کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب گشايش يافت.
اين نمايشگاه تا تاريخ 27 دي ماه برپا بوده و همه روزه از ساعت 9 صبح تا 19 ميزبان علاقهمندان است.
115/
انتهای پیام/