وي ادامه داد:بخش باستانشناسي آن 51 ويترين با ابعاد مختلف را در خود جاي داده است که با يک حساب تقريبي ظرفيت 1000 شي بدون سکه هاي تاريخي را داراست.همچنين در بخش مردم شناسي آن 22 مجسمه موميايي شده با پوشش متفاوت گنجانده شده است.
دريانورد افزود:کلنگ اين موزه در سال هاي اول انقلاب زده شد اما به دلايل متعددي پيشرفت اين پروژه بسيار کند بود که با پيگري هاي انجام شده امسال به بهره برداري مي رسد.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي هرمزگان از محوطه سازي \" موزه هندوها\" تا پايام سال 86 خبر داد و خاطرنشان کرد: موزه معبد هندوها يکي ديگر از موزه هاي استاني به شمار مي آيد که قرار است تبديل به موزه اشياي هندوهايي شود که در گذشته در بندرعباس زندگي مي کردند.
وي از ايجاد سه موزه محلي ديگر خبر داد و اظهار داشت : موزه کيش،قشم و موزه مردم شناسي بستک از ديگر طرحهاي موزه هاي محلي سازمان استان هرمزگان است که هم اکنون دو موزه کيش و بستک در مرحله مطالعاتي است.
اين مقام مسئول خاطرنشان کرد: به دليل تنوع آثار باستاني شاخص و طبيعي در بندر هرمز قرار است موزه قشم در اين جزيره ساخته شود.
به گفته دريانورد موزه محلي به موزهاي گفته مي شود که مخاطب آن يک محله (شهر، روستا، شهرستان و ...) است و بيشتر به معرفي شاخصه هاي آن محله (شهر، روستا، شهرستان و ...) ميپردازد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري الويت اجرايي در ايجاد و راه اندازي موزههاي محلي را تغيير کاربري ساختمانهاي با ارزش محله (شهر، روستا، شهرستان و ...) به موزه دانست و در پايان گفت: اين موزه ها در مقياس کوچک و با زير بناي کمتر از 2000 متر مربع و ساختمان نمايانگر معماري آن محله است.
انتهای پیام/