وي ادامه داد: پس از آن با هماهنگي مسئولان شهرستان ملاير بهخصوص منابع طبيعي بررسيهايي بهمنظور مکانيابي منطقه انجام و سه گزينه به کار گروه معرفي شد.
وي با بيان اينکه هماکنون محل ايجاد منطقه نمونه از سمت محور اصلي ملاير به همدان انتخاب شده است، تصريح کرد:با توجه به مزاياي مکان انتخابي و دشت پيرامون آن، ايجاد منطقه نمونه در اين محل ميتواند رشد و توسعه گردشگري نوشيجان را افزايش دهد.
اکبري ساير محلهاي انتخابي براي ايجاد منطقه نمونه گردشگري در نوشيجان را مورد ارزيابي قرارداد و گفت: تمام زيرساختها ازجمله آب، برق، گاز، تلفن و راه در منطقه مهيا بوده و مطالعات امکانسنجي آن نيز در دست بررسي است.
کارشناس مسئول دفتر طرح و تسهيلات معاونت سرمايهگذاري با اشاره به اينکه \"نوشيجان\" از آثار ارزنده به جاي مانده از دوره ماد بهشمار ميرود، تصريح کرد: به همين منظور اين منطقه جز آثار پيشنهادي به منظور ثبت در فهرست ميراث جهاني است که با تحقق اين امر منطقه از رونق دوچنداني بهرهمند خواهند شد.
اين مقام مسئول يادآور شد: معاونت سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آمادگي خود را براي دعوت از سرمايهگذاران اعلام کرده است.
گفتني است، بناي تاريخي نوشيجان نيز در 20 کيلومتري شمال غرب ملاير بر فراز تپهاي طبيعي به ارتفاع 37 متر قرار گرفته است.
M/102
انتهای پیام/