به گزارش ميراث آريا( CHTN)، مجيد سرسنگي،‌ قائم مقام سازمان فرهنگي، هنري شهرداري تهران با بيان اين مطلب گفت: بهره‌گيري از تمام ظرفيت‌هاي شناخته‌شده در مناسبات کلامي و هنر گفت وگو ، استفاده از توان انتقال روايي والدين و فرزندان و تمرکز بر روي تاريخ پرمحنت کشور در ادوار سياه ستم شاهي از جمله سياست‌هايي است که در جشنواره آيين‌هاي دهه فجر پيگيري مي‌شود.

وي با تصريح نقش امام خميني‌(ره) در هدايت و راهبري جامعه يادآور شد: پشتيباني هنري متناسب و روزآمد از مفاهيم و تخصيص برنامه‌هاي ويژه رده سني نونهالان و خردسالان از ديگر سياست‌هاي تبيين شده به شمار مي‌آيد.

سرسنگي گفت: همه برنامه‌هاي اين دهه با محوريت ارتباط انساني لحاظ مي‌شود و شامل تور و بازديد، جنگ و نمايش، مسابقه و سرگرمي و نشست و همايش است.

وي با بيان اينکه در برنامه هاي تور و بازديد استفاده از راهنماي آشنا به تاريخ انقلاب مورد تاکيد است،‌ تصريح کرد: در گروه جنگ و نمايش نيز بهره گيري از تکنيک‌هاي ارتباط با مخاطب مد نظر است.

به گفته قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران همراهي خانوادگي براي پاسخ‌دهي به پرسش‌هاي مربوطه از اهداف برنامه‌هاي مسابقه و سرگرمي است و در نشست‌ها و همايش‌ها استفاده از عناصر سياسي، مجرب و داراي توان ارتباط با مخاطبان مورد نظر است.

وي با ابراز نگراني از معضل شکاف و گسست نسلي، گفت: دور شدن تدريجي دو يا سه نسل پياپي از يکديگر، از حيث جغرافيايي، ‌عاطفي، فکري و ارزشي وضعيتي را ايجاد مي‌کند که به اصطلاح «گسست نسلي» ناميده مي‌شود لذا در تدوين برنامه‌ها به از بين بردن اين فواصل توجه ويژه اي شده است.

سرسنگي با بيان اينکه هنر، اختلافات بين‌نسلي را مي‌کاهد گفت: \"گفتگو به عنوان مهارتي انساني، توان القا کلامي پيام به مخاطب و توان شنيدن سخن اوست و با استعانت از اين بنيه انساني درصدد هستيم تا مجموعه برنامه‌هاي گراميداشت دهه فجر را تعريف و سامان دهيم\".

وي دوره زماني برنامه ها را 12 تا 22 بهمن ماه اعلام کرد و يادآور شد: اين مجموعه برنامه‌ها در فرهنگسراها، خانه‌هاي فرهنگ و کتابخانه‌ها برپا مي‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1386110240