وي با اشاره به تغيير جايگاه و کاربردهاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي نسبت به گذشته اظهار داشت: متوليان اين بخش بايد بهعنوان متخصصان عرصه اين صنايع را با نيازهاي جديد مردم هماهنگ کنند.
مديرکل حفظ و احياي معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي، تعريف پروژهها و طرحهاي در دست اجرا، اصلاح مواد اوليه منسوجات و مصنوعات و همچنين مستندسازي رشتههاي فراموش شده صنايعدستي و هنرهاي سنتي را از اقدامات ويژه معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي در 6 ماه گذشته ارزيابي کرد.
وي با اشاره به اينکه در زمينه کم کاريهاي موجود در اين بخش تا به امروز نبايد به دنبال يک مقصد گشت افزود: مديران و اساتيد ميتوانستند با نگاه ويژه و نگاهي باز به اين مسائل موجب تغييرات عمده در اين زمينه باشند.
رحمتي ضمن تأکيد بر اين که صنعتگران ما ناقلان هنرهاي سنتي و صنايعدستي از گذشته به امروز بودهاند گفت: بايد منافع اقتصادي را کنار بگذاريم و به اين توجه کنيم که هر گونه صرف هزينه در زمينه هنرهاي سنتي و صنايعدستي به مثابه سرمايهگذاري در اين بخش است.
وي به لحاظ شدن اعتبارات مناسب از سال آينده به اين بخش خبر داد و افزود: با توجه به رشته اقدامات ما که بهصورت علني از بهار امسال آغاز شد قولهاي مساعدي از طرف دولت و ساير بخشها در اجرايي شدن برنامههاي آينده دريافت کردهام.
مديرکل حفظ و احيا معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي اظهار اميدواري کرد: با توجه به نيازسنجيهايي که در زمينه برنامههاي آتي انجام شده است، بهطور حتم منتظر بازخورد و نتيجه مناسبي از اين برنامهها هستيم.
M/111
انتهای پیام/