برگزاري همايش ملي توانمندي‌ها،موانع و راهکارهاي توسعه گردشگري در سمنان

به گزارش ميراث آريا ( CHTN)،در اين همايش ‪ ۲۵۰‬نفر از کارشناسان دانشگاهي گردشگري از سراسر کشور نقش آموزش عالي درتوسعه‌گردشگري، شناخت ظرفيت‌ها،جاذبه‌ها وتوانمندي‌هاي گردشگري استان سمنان، فرصت‌ها، تهديدها، موانع و مشکلات توسعه گردشگري در استان سمنان را بررسي مي‌کنند.

رييس دانشگاه سمنان در اين همايش با تشريح صنعت گردشگري در ايران بر لزوم شناسايي موانع فرهنگي و اجتماعي توسعه اين صنعت در کشور تاکيد کرد.

\"علي خيرالدين\" با بيان اينکه سازه راس برج ميلاد تهران با ‪ ۱۲‬هزار متر مربع زيربنا بزرگترين سازه راس برج‌هاي جهان است گفت: بايد از ظرفيت‌هاي پنهان گردشگري در کشور و نيز استان سمنان به‌ بهترين شکل استفاده کرد.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان سمنان نيز در اين همايش با اشاره به وجود پديده‌هاي نادر تاريخي و طبيعي در استان سمنان گفت: فعاليت‌هاي مردم و مسوولان نبايد در جهت نابودي اين پديده‌ها باشد.

\"عباس کاشيان\" پيوند مراکز دانشگاهي و علمي را عامل توانمندي ظرفيت‌هاي گردشگري دانست و افزود: در نظر گرفتن گردشگري در سند توسعه استان سمنان نخستين گام توسعه اين صنعت در کشور و اين استان است.

وي با بيان اينکه گردشگري در اقتصاد جامعه نقش تعيين‌کننده دارد گفت:به عنوان مثال تقويت حضور ايل سنگسري در مسير مسافران استان سمنان علاوه بر آشنايي آنها با جاذبه‌هاي اجتماعي و فرهنگي استان‌از نظر اقتصادي هم تاثير- گذار است.

‪ گفتني است ۷۳‬مقاله از سراسر کشور به دبيرخانه همايش ملي توانمندي‌ها، موانع و راهکارهاي توسعه گردشگري استان سمنان ارسال شد که از اين تعداد ‪ ۳۳‬مقاله شايسته تقدير شناخته و ‪ ۹‬مقاله نيز در اين همايش ارائه شد./116


انتهای پیام/

کد خبر 1386120123