حرف‌هاي جديد رمز ماندگاري در عرصه‌هاي بين‌المللي است

به گزارش ميراث آريا (chtn)، المپياد فرش ايران در دو سطح دانش آموزي و دانشجويي برگزار شد. شرکت‌کنندگان از نقاط مختلف کشور نخست در مرحله استاني، نهايي و کشوري، 29و30 بهمن ماه با يکديگر رقابت کردند.

بنابراين گزارش در دومين المپياد فرش که با اهدافي چون ارتقا منزلت بافندگان و هنرمندان فرش، ايجاد انگيزه براي آنان و ارزيابي توان علمي اين هنرمندان برگزار شد، شرکت کنندگان در چهار رشته رنگرزي،‌‌‌‌‌‌‌ طراحي، مرمت و بافت فرش دستباف به ارزيابي خود پرداختند.

در اختتاميه دومين المپياد فرش که با حضور رئيس مرکز ملي فرش، معاونت مرکز ملي فرش، معاون وزير بازرگاني،‌ دبير دومين المپياد فرش و رئيس اتحاديه صادرکنندگان فرش بر پا شد، هر کدام به طور جداگانه به ايراد سخنراني پرداختند.

معاون وزير بازرگاني با اشاره به اينکه تار و پود فرش سال‌هاست که با مردم کشور ما عجين است،‌ گفت: رمز ماندگاري و ماندن در عرصه‌هاي بين المللي اين است که در طراحي،‌ بافت و فروش فرش حرف جديدي براي گفتن داشته باشيم .

غضنفري با مثبت ارزيابي کردن المپياد فرش افزود: اين حرکت در تاريخ تجارت فرش ايراني نگاه متفاوت و حرف تازه‌اي را با خود به همراه دارد.

رئيس مرکز ملي فرش نيز با اعلام اينکه فرش براي ايرانيان ميراثي است که از گذشتگان به جا مانده و جهان ايران را با فرش مي‌شناسد، بيان داشت: فرش ايراني به قدري گرانبهاست که گاه قيمت‌گذاري بر روي آن ناممکن است، پس بايد تلاش کنيم که با همکاري توليدکنندگان،‌ صادرکنندگان و طراحان، فرش را به جايگاهي که لايق آن است برسانيم .

اين گزاش حاکي از آن است که در بخش اهدا جوايز، نفر اول رشته رنگرزي در سطح دانش آموزي و نفرات اول رشته‌هاي طراحي و بافت در سطح دانشجويي از استان اصفهان، نفرات اول رشته‌هاي طراحي و بافت در سطح دانش آموزي و نفر اول رشته رنگرزي در سطح دانشجويي از استان خراسان و همچنين نفر اول رشته مرمت در سطح دانش‌آموزي از استان کرمان و در سطح دانشجويي از استان يزد ( طبس) انتخاب شدند./111





انتهای پیام/

کد خبر 138612017