اختصاص 3 ميليارد دلار تسهيلات ارزي براي سرمايه گذاران خارجي

به گزارش ميراث آريا (CHTN)، \"سيد حسن موسوي\"، معاون سرمايه‌گذار و طرح‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در نشست امروز خود با سرمايه‌گذاران آلماني ضمن بيان اين مطالب گفت: دولت نهم، مصمم است که با تمام کشورها ارتباط داشته باشد و در حال حاضر سرمايه‌گذاران زيادي از غرب اروپا و آسيا در ايران، در حال سرمايه‌گذاريند و تمام اين سرمايه‌گذاران به اين اعتقاد رسيده‌اند که ايران يکي از مکان‌هاي امن و مطمئن براي سرمايه‌گذاري است.

موسوي در اين نشست با اشاره به اينکه 2 عامل در روند گردشگري ايران مؤثر بوده و باعث شده تا به مقامي که شايسته‌اش است نرسد، گفت: يکي از عوامل مهمي که ايران را از دستيابي به مقام واقع اش دز گردشگري بازداشت جنگ تحميلي عراق عليه ايران بود و ديگر اينکه بعضي از کشورها سعي دارند ايران را کشوري نامناسب براي ورود توريست تصوير کنند.

وي افزود: دولت احمدي‌نژاد مصمم است که با تمام دنيا ارتباط داشته باشد و سرمايه‌گذاران زيادي را از تمام دنيا، براي سرمايه‌گذاري در ايران جذب کند.

وي بيان کرد: ايران يکي از امن‌ترين مکان‌ها براي سرمايه‌گذاري است و دولت ايران به سرمايه‌گذاراني که در ايران، سرمايه‌گذاري مي‌کنند، بازگشت سرمايه را تضمين مي‌دهد.

موسوي با اشاره به پروژه گل شرق کيش تصريح کرد: پروژه گل شرق کيش که با مشارکت سرمايه‌گذاران آلماني انجام مي‌شود تبلور حضور آلمان در صنعت گردشگري ايران است.

وي در اين نشست از ادامه روند پروژه گل شرق خبر داد و اضافه کرد: پروژه گل شرق از پروژه‌هايي است که رئيس‌جمهور ايران و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آن را دنبال مي‌کنند.

موسوي همچنين از اجراي چنين پروژه‌هايي در صنعت گردشگري ايران اظهار خرسندي کرد و گفت: صنعت گردشگري ايران به پروژه‌هايي بيشتري همچون گل شرق براي دستيابي به سند چشم‌انداز 20 ساله نياز دارد.

موسوي با اشاره به سخنان دبير کل سازمان جهاني جهانگردي در اجلاس هفدهم بيان کرد: فرانجيالي از طرح ايران درخصوص تلفيق سازمان صنايع‌دستي با گردشگري بسيار استقبال کرده است و بعد از ايران 50 کشور ديگر از اين امر تقليد کرده‌اند.

وي گفت: نگاه رئيس‌جمهور ايران، اين است که همه امکان حضور در ايران را داشته باشند و از اين رو، در سياست‌هاي خود، توسعه زيرساخت‌ها و برنامه توسعه گردشگري را در اولويت قرار داده است.

موسوي افزود: ايران بنا دارد که زيرساخت‌هاي گردشگري اش را 10 برابر رشد دهد و تا پايان چشم‌انداز 20 در فاز نخست و با همراهي بخش خصوصي هزار هتل بزرگ در کشور بسازد.

معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به تصويب هزار منطقه نمونه گردشگري تا پايان سال گفت: توسعه مناطق نمونه گردشگري از جمله برنامه دولت براي توسعه صنعت گردشگري است.

وي گفت: در سال 87، دولت براي ساخت و تجهيز سرويس‌هاي بهداشتي بين راهي 30 ميليارد تومان تسهيلات مي‌دهد و در نظر دارد در جاده‌هاي اصلي کشور، هر 25 کيلومتر، سرويس بهداشتي بين‌راهي بسازد و به فاصله هر 50 کيلومتر مجتمع بين‌راهي بسازد.

موسوي افزود: سرمايه‌گذاران آلماني مي‌توانند در ايران هر برند معروفي را براي ساخت هتل اجرا کنند، به ويژه که ايران از معدود کشورهايي است که قانون گارانتي در آن اجرا مي‌شود.

M/102



انتهای پیام/

کد خبر 1386121139