عضو شوراي سياستگذاري جشنواره ادامه داد: فرش کالايي چند وجهي است که در کنار جنبههاي اقتصادي و اشتغالزايي، به عنوان يک محصول هنري قلمداد ميشود و در طول سه هزار سال تاريخ خود با فرهنگ، تمدن و هنر ايرانيان آميخته شده است.
وي با ابراز خرسندي از استقبال دانشجويان از اين جشنواره گفت: دانشجويان سراسر کشور اعم از دولتي، آزاد، پيام نور و جامع علمي کاربردي تا 20 بهمن فرصت داشتند آثار خود را به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند اما به علت سرماي هوا، تعويق امتحانات دانشگاهها و تغيير زمان کنکور کارشناسي ارشد اين فرصت تا 8 اسفند تمديد شد.
کارگر ادامه داد: دانشجويان اين امکان را دارند در شاخههاي گوناگون هنري و ادبي با موضوع \"فرش ايراني\" به خلق اثر بپردازد که در مجموع آثار رسيده به دبيرخانه، طراحي، عکس، داستان،شعر و فيلم داراي بيشترين تعداد هستند.
به گفته وي آثاري که امکان عرضه نمايشگاهي داشته باشند نظير کارهاي حجمي، کاريکاتور نقاشي و ... و کارهايي که در سالن آمفيتئاتر امکان اجرا داشته باشند از اول ارديبهشت سالروز کوچ شاعر رنگها و نقشها، سهراب سپهري در دانشگاه کاشان به نمايش گذاشته ميشوند و آيين پاياني جشنواره روز پنجم ارديبهشت87 برپا ميشود.
دبير جشنواره فرهنگي، هنري فرش در رابطه با نحوه داوريها گفت: سعي شده در هر بخش از ميان داوران مطرح، کساني را انتخاب کنيم که هم مرتبط با موضوعهاي هنرهاي سنتي به ويژه فرش بوده و سابقه داوريها در کشورهاي ديگر را نيز داشته باشد.111
انتهای پیام/