دبير کميته ملي طبيعتگردي با اشاره به حضور ايران و تانزانيا در قالب اتحاديه بينالمللي اقيانوس هند و وجود گروه توريسم در اين اجلاس پيشنهاد کرد؛ تانزانيا در اين گروه کاري حضور داشته باشد.
وي افزود: در نشستهاي کارشناسي قبل از اجلاس وزرا، حضور تانزانيا ميتواند کمک شاياني براي پيگيري مباحث باشد.
کوشا با بيان اينکه دو کشور ميتوانند همکاري عملياتيتري را در سال جاري در حوزه اکوتوريسم داشته باشند، پيشنهاد کرد که پروژه مشترک براي برنامه اجرايي يک سايت طبيعتگردي در ايران و تانزانيا پيگيري شود.
وي افزود: اين کار ميتواند تبادل تجربيات و دانش را بين دو کشور بهصورت اجرايي به همراه داشته باشد.
کوشا گفت: اين سايت ها ترجيحاً بايد يکي از سايتهاي پرچاذبه و در نزديکترين موقعيت به تهران و دارالسلام باشد.
دبيرکميته ملي طبيعتگردي با بيان اينکه بخش خصوصي دو کشور ميتواند در گروههاي کاري براي اجرايي کردن اين برنامه شرکت داشته باشد، افزود: در حوزه محيطهاي کوهستاني با وجود کليمانجارو تجارب خوبي وجود دارد و در ايران هم قلههاي مرتفع و پرجاذبهاي مانند دماوند وجود دارد و اين امر ميتواند بهصورت جدي در دستور کار همکاريها قرار بگيرد.
کوشا آمادگي ايران را براي تبادل هيأتهاي کارشناسي، آمار و اطلاعات و احداث زيرساختهاي مناسب بين دو کشور اعلام کرد.
دبير کميته ملي طبيعتگردي همکاري بخشهاي خصوصي کشور در حوزههاي سرمايهگذاري، راهنمايان تور و برگزاري نمايشگاههاي مشترک را مورد تأکيد قرار داد.
کوشا گفت: اين پيشنهادات در قالب همکاريهاي دوجانبه و همکاريهاي چند جانبه به ويژه در اجلاس وزاري اتحاديه اقيانوس هند که بهترين فرصت است، قابل پيگيري است.
دبير کميته ملي طبيعتگردي با اشاره به سوابق همکاريهاي مشترک ايران و تانزانيا تصريح کرد: با توجه به اين سابقه دوستي و همکاري امروز ميتوانيم با اين پشتوانه حرکتهاي نوين را در تعاملات و همکاريهاي اجرايي داشته باشيم.
کوشا با اشاره به جاذبههاي طبيعي تانزانيا و جايگاه اين کشور در صنعت اکوتوريسم ابراز اميدواري کرد که از تجارب دو کشور با امضاي توافقنامههاي لازم، بهرهبرداري شود.
105/M
انتهای پیام/