فرهنگ سازي در صنايع دستي موجب رشد و شکوفايي اين هنر مي‌شود

«عزيز الله سيفي»با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN)،گفت:صنايع دستي علاوه بر بازدهي مادي و معنوي، مي‌تواند از مهاجرت روستائيان به شهر که خود پديد آورنده مشکلات بسيار و صرف هزينه هاي کلان است ، پيشگيري کند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان يزد با بيان اينکه صنايع دستي در ايران قدمتي چند هزار ساله دارد، تصريح کرد: استفاده از ذوق و سليقه صاحبان فن و هنر همواره در طول تاريخ باعث شکوفايي صنايع دستي شده است.

وي يادآور شد: نمايشگاه‌ها محل ظهور و بروز توانائي ها، هنرمندي ها، فرهنگ، سنن اقوام و ملل مختلف است و هنرمندان مي‌توانند با شرکت در نمايشگاه توليدات خود را که هر کدام القا کننده گوشه اي از دانسته هاي فرهنگي آن منطقه است ، ارائه دهند.

وي ادامه داد: در اين استان ويترين‌هايي پيش بيني شده است که هنرمندان در عرصه هاي مختلف مي توانند توليدات خود را براي تبليغات و اطلاع رساني به گردشگران ارائه دهند.

سيفي تصريح‌کرد: شهرستان ميبد در استان يزد در گذشته در زمينه توليد سفال و سراميک رونق زيادي داشت و مورد استقبال گردشگران داخلي و خارجي قرار مي گرفت .

وي با بيان اينکه در حال حاضر نيز سفال و سراميک ميبد از اهميت خاصي برخوردار است ،افزود: صنايع دستي « هويت ملي» است و هنرمندان هميشه ماندگارند و در بين مردم محبوب هستند.

همايش سفال و سراميک با عنوان« خورشيد ميبد »در محل مجتمع خدماتي و آموزشي شهرستان ميبد برگزار شد./104



انتهای پیام/

کد خبر 1386122517