وي ادامه داد: با برنامهريزي انجام شده قرار است، فاز اول اين طرح در پنج استان مهم، از نظر توليد صنايعدستي و جمعيت شاغل در آن صورت گيرد .
مدير کل حفظ و احيا معاونت صنايعدستي با اشاره به اينکه پيشبيني اوليه اين طرح براي استانهاي اصفهان، فارس، آذربايجان شرقي، خراسان رضوي و يزد انجام ميشود، افزود: اين پروژه در ادامه در تمامي استانها بسط و گسترش مييابد و در نتيجه پس از پايان کار و تهيه اطلس و تدوين آنها هر استان، به طور مستقل داراي شناسنامه صنايع دستي با کليه اطلاعات مورد نياز ميشود .
يحيي رحمتي جمع آوري و تنظيم آمار توليد و آموزش صنايعدستي در استان مورد نظر، تهيه و تحليل نقشههاي هوايي از استان و تبديل نقشهها به نقشههاي گرافيکي، ويژگيهاي کالبدي استانها چون، زير ساختها، امکانات زير بنايي و قابليتهاي گردشگري و مهمانپذيري را از جمله اطلاعات مهمي دانست که ميبايست دراين اطلس گردآوري شود.
وي با بيان اينکه اداره کل حفظ و احيا هنرهاي سنتي و صنايعدستي در حال تدوين شرح خدمات مورد نياز اين پروژه است، اظهار داشت: در صورت اجرايي شدن اين طرح در سال87 بقيه استانهاي علاقهمند نيز در صورت تخصيص اعتبارات مورد نيار طرح ميتوانند از يک الگوي واحد پيروي کنند.
مدير کل حفظ و احيا معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي افزود: نيروي انساني شاغل در بخش صنايعدستي با ترکيب نسبي سني و جنسي شاغلان، مراکز فعال توليد و فروش صنايع دستي به تفکيک رشتههاي توليدي و بررسي عملکرد صنايع دستي و ارتباط با گردشگران استانها به همراه آمار گردشگران استانها از ديگر موارد لازم به قيد در اين اطلس است.111/
انتهای پیام/