روستاي ابيانه نيازمند زيرساخت‌هاي گردشگري است

عظيمه رياحي با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،افزود:در حالي که تبليغات زيادي در خصوص ابيانه صورت گرفته و گردشگران زيادي به اين روستا سفر مي کنند، زيرساخت‌هاي گردشگري در روستاي ابيانه هنوز تقويت نشده است.

وي به بازديد تعداد زيادي مسافر نوروزي از اين روستا اشاره کرد و افزود:‌ با توجه به اينکه فضاي کالبدي روستا گنجايش اين تعداد گردشگر را ندارد بايد در اين راستا براي مسافران برنامه ريزي صورت گيرد.

وي ايجاد کمپينگ ، سرويس بهداشتي و آب بهداشتي براي رفاه حال مسافران و آسايش اهالي روستا را از اقدامات ضروري دانست که بايد براي اين روستا پيش بيني شود .

رياحي به استقبال گردشگران و بازديد از اين روستا اشاره کرد و افزود : متاسفانه تبليغاتي که براي اين روستا صورت مي گيرد واضح و شفاف نيست و گردشگراني که به اين روستا سفر مي کنند نمي دانند براي چه آمدند و از چه چيزي بايد ديدن کنند.

به گفته وي ،‌ موزه ابيانه در ايام نوروز روزانه 500الي 800 نفر بازديد کننده رابه خود جذب کرد .

وي از جمله اقدامات مرمتي که در اين روستا صورت مي گيرد را مرمت مسجد جامع و امامزاده اين روستا ذکر کرد و افزود : مرمت اين بناهاي از سال گذشته آغاز شده و تاپايان امسال ادامه دارد .

\"لباس سنتي ابيانه\" که اکنون نيز زنان و مردان آن به اين سبک لباس مي پوشند ،‌\" آتشکده ابيانه\" از قديمي ترين اثر تاريخي است که نمونه اي از معابد زرتشتي است ،‌\"گويش محلي اين روستا\" ، \"مسجد جامع\" و \"مرقد شاهزاده يحيي و شاهزاده عيسي \"از جمله اماکن ديدني اين روستا است.

روستاي تاريخي ابيانه به \"روستاي سرخ \"در ايران شهرت دارد. اين روستاي تاريخي به صورت پلکاني ساخته شده است و هم اکنون در فهرست آثار تاريخي و باستاني کشور به ثبت رسيده است./104





انتهای پیام/

کد خبر 1387012125