وي با اشاره به اينکه جشنواره فرهنگي هنري فرش در راستاي سياستها و راهبردهاي وزارت علوم و با اجراي انجمن علمي فرش ايران صورت ميگيرد، گفت: وزارت علوم براي القاي يک شور و نشاط به جامعه دانشگاهي کشور، استفاده از توان هنري و فرهنگي دانشجويان کشور و افزايش مشارکت دانشجويان در کارهاي دانشجويي برپا ميشود.
دبير جشنواره فرهنگي، هنري فرش ادامه داد: دليل انتخاب فرش براي حضور در اين جشنواره تکيه به ميراثي کهن است که ميتواند جامعه دانشجويي را با اصالتهاي تمدن ايراني و مفاخر گذشته پيوند بزند.
کارگر توجه به هويت اصيل و اسلامي، آشنايي با جايگاه فرش در شناسنامه تاريخي، فرهنگي و اقتصادي ايران، ايجاد فرصتي براي پيوند استوار با سنتها و اصالتهاي ديرين فرهنگ و هنر، دستيابي به مباحثي هنرمندانه براي معرفي ميراث کهن فرهنگي با بهرهگيري از آفرينشهاي دانشجويان را از اهداف برگزاري جشنواره فرهنگي هنري فرش قلمداد کرد.
وي با بيان اينکه اين حرکت بتواند راهي را براي ورود نوآوريهاي تازه به عرصه فرشبافي و طراحي فرش با، گفت: رقباي ما با توجه به بازار فروش خود اقدام به توليد فرش ميکنند، در حالي که مابههمان طرحهاي قديمي بسنده کردهايم.
حميد کارگر افزود: اين اتفاق باعث ميشود در وهله اول نيروهاي جوان به اين اثر ارزشمند و قديمي فکر کنند و در وهله دوم با انديشيدن بر آن، با نگاهي نو، طراحيهاي متفاوتي ارائه دهند. هر چند که اين نوآوري بايد برپايه سنتها صورت گيرد.
دبير جشنواره فرهنگي و هنري همچنين برگزاري نمايشگاه فرش منطقه کاشان را به طور همزمان با اين جشنواره را راهي براي معرفي فرش کاشان، طراحيهاي قديمي آن و به نمايش گذاشتن فرش نفيس اين منطقه دانست./111
انتهای پیام/