وي با اشاره به اينکه اين جشنواره، حرکتي چند وجهي است، افزود: از بابتي فرش و فرشبافي هنر است چرا که هنرمندان دست به دست هم داده و اقدامي نو انجام دادهاند، از جنبه ديگر، فرش با فرهنگ درآميخته چون با آداب و رسوم مردم هماهنگ شده ، از نظر ديگر يک صنعت است چرا که چشم دولت مردان بعد از نفت متوجه فرش است.
دبير جشنواره فرهنگي فرش در خصوص پايان داوريهاي آثار فرستاده شده را تا 15 فروردين دانست و گفت: اين داوريها به صورت تخصصي با حضور 30 داور نامدار در رشتههاي مختلف انجام شد.
کارگر افزود: در نگاهي آماري به آثار رسيده به دبيرخانه در رشتههاي طراحي فرش، عکس، شعر و داستان شاهد ارسال بيشترين آثار هستيم و از نظر مقطع تحصيلي، نيز دانشجويان دوره کارشناسي بيشترين مشارکت را در جشنواره داشتهاند.
همچنين دانشگاههاي دولتي در مقايسه با ديگر مراکز آموزش عالي به شکل گستردهتري در اين رويداد فرهنگي هنري حضور يافتهاند.
دبير جشنواره فرهنگي هنري فرش به برنامههاي 5 روزه اين جشنواره فرهنگي هنري فرش در دانشگاه کاشان اشاره کرد و افزود: در طول جشنواره هر شب يک نشست تخصصي با حضور کارشناسان را دنبال کرده و آثار برگزيده دانشجويي با حضور اين داوران و کارشناسان بررسي و روز پاياني اعلام نفرات برگزيده و سخنراني مسئولان انجام ميشود.
گفتني است، جشنواره فرهنگي، هنري فرش با همکاري وزارت علوم و انجمن علمي فرش ايران و با پشتيباني مرکز ملي ايران و شرکت سهامي فرش ايران در هفته نخست ارديبهشت ماه برگزار ميشود.
111/
انتهای پیام/