توليد صنايع دستي بدون وجود بازار فروش بي‌فايده است

حسين شيرچي در گفتگو با ميراث آريا (chtn) گفت: در برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته، تا به امروز تنها به توليد بالا فکر مي‌‌شد در حالي که توليد زياد امکان فروش بيشتر را نيز مي‌طلبد.

وي ادامه داد: تنها کساني که زمينه فروش را فراهم مي‌کنند، فروشگاه‌هاي صنايع‌دستي هستند که آنها نيز به دليلي مشکلات عديده‌اي که در مقابل خود دارند، در حال تعطيلي هستند.

عضو اتحاديه صنايع‌دستي با اشاره به اينکه عدم وجود تبليغات و بازاريابي نامناسب، يکي از مشکلات بازار فروش صنايع‌دستي است، افزود: بازاريابي در اين زمينه حتي در ايجاد انگيزه براي خريد در داخل کشور هم موفق نيست چه برسد به اينکه به جذب گردشگران خارجي کمک کند.

شيرچي با بيان اينکه مواد اوليه گران سبب شده که کالاي توليد شده با بهايي دو چندان وارد بازار شود، گفت: گراني صنايع دستي فروش اين کالاها را به پايين‌ترين حد و در نتيجه اشتغالزايي صنايع‌دستي را به حد صفر رسانده است.

اين فروشنده صنايع دستي افزود: در حال حاضر هيچ يک از فروشندگان حاضر به گرفتن کارگر براي اداره فروشگاه‌هايشان نيستند، چرا که قادر به پرداخت هزينه‌هاي مربوط به آن نيستند.

وي با اشاره به اينکه در کنار مالياتهاي سنگين براي صنف فروشندگان صنايع‌دستي، آنها قادر به پرداخت هزينه بيمه کارگران هم نيستند، افزود: دولت که کمکي براي رفع مشکلات مالياتي نکرده است، لااقل با تقبل هزينه‌هاي بيمه‌اي کارگران از بيکار شدن آنها جلوگيري کند.

حسين شيرچي با تأکيد بر اينکه قيمت بالاي توليدات داخلي، امکان صادرات آنها را نيز کاهش داده است، اضافه کرد: گراني توليدات صنايع دستي نمي‌تواند با کالاهاي هم تراز کشورهاي هند و چين رقابت کند، بنابراين به زودي شاهد خاموش شدن چراغ صادرات صنايع‌دستي نيز خواهيم بود.111/


انتهای پیام/

کد خبر 1387020120