مرکز فرهنگي ايران در کره تأسيس مي‌شود

حميد بقايي که به منظور افتتاح نمايشگاه شکوه پارسي هفته گذشته به کره جنوبي سفر کرده بود با بيان اين مطلب به ميراث آريا( CHTN) گفت: در حاشيه نمايشگاه شکوه پارسي با وزير فرهنگ و رئيس کميسيون فرهنگي مجلس کره جنوبي ديدار داشته و در اين ديدار آنها ضمن استقبال از برگزاري نمايشگاه شکوه پارسي، خواهان تأسيس مرکز فرهنگي ايران در کره جنوبي بودند.

وي افزود: همچنين در اين ديدار درباره برگزاري هفته فرهنگي ايران و کره جنوبي در دو کشور صحبت و تبادل نظر شد و قرار است در اين زمينه نيز تفاهم‌نامه‌اي ميان دو کشور منعقد شود.

بقايي با اشاره به اين موضوع که در سال حدود 13 ميليون کره‌اي به خارج از کشورشان سفر مي‌کنند، افزود: اگر ايران بتواند تنها 10 درصد اين ميزان را جذب کند، بسيار در جذب گردشگر خارجي موفق بوده است. به همين منظور با وزير گردشگري کشور کره نيز صحبت و تبادل نظر شد تا هر چه بيشتر گردشگران کره‌اي به ايران سفر کنند.

ديدار با آژانس‌داران کره‌اي از ديگر موضوعاتي بود که بقايي به آن اشاره کرد و گفت: يکي از مشکلاتي که آژانس‌داران کره‌اي تأکيد زيادي روي آن داشتند مشکلات غذا و صدور ويزا براي گردشگران کره‌اي بود که قرار شد مشکل صدور ويزاي آنها از طريق سفارت ايران در کره حل شده و ويزاي کره‌اي‌ها در کمتر از يک هفته برايشان صادر شود.

بقايي درباره نمايشگاه شکوه پارسي و استقبال کره‌اي‌ها از اين نمايشگاه به ميراث آريا گفت: کره جنوبي 48 ميليون جمعيت دارد و براساس پيش‌بيني مسوولان فرهنگي کره در حدود يک ميليون نفر از اين نمايشگاه بازديد مي‌کنند.

به گفته وي اين نمايشگاه فرصت خوبي است تا بازديدکنندگان با آثار و تمدن ايراني آشنا شوند. ضمن آنکه زمينه و انگيزه لازم به منظور سفر به ايران براي کره‌اي‌ها فراهم مي‌شود.

وي ادامه داد: همچنين در حاشيه اين سفر، از موزه جنگ کره نيز بازديد کرده و متوجه شدم که اين موزه با حداقل امکاناتي مانند عکس، يادداشت سربازان و مجسمه راه‌اندازي شده است. ايران نيز مي‌تواند با الگوگيري از اين موزه، موزه جنگ خود را راه‌اندازي کند.

به گزارش ميراث آريا، 206 شي تاريخي مربوط به دوره‌هاي پيش از تاريخ و تاريخي متعلق به مناطق لرستان، گيلان، همدان، شوش، آذربايجان و تخت جمشيد براي نمايش در موزه ملي کره به اين کشور فرستاده شده است.

از ميان 206 شيء تاريخي ارسال‌شده به کره جنوبي 170 قلم شيء متعلق به موزه ملي ايران است. همچنين 15 شي تاريخي متعلق به موزه رضا عباسي، ‌يک قلم شيء متعلق به موزه آبگينه و سفالينه، پنج قلم شيء متعلق به موزه تخت جمشيد و هفت قلم شيء متعلق به موزه آذربايجان شرقي است.

بنا بر اين گزارش،‌ سه مولاژ از آثار تاريخي ايران شامل نيم‌تنه داريوش، پيکره مرد شمي، و ستون و سرستون تخت جمشيد از سوي موزه ملي براي نمايش در اين نمايشگاه ارسال شده است.


115/



انتهای پیام/

کد خبر 1387020627