وي افزود: با تکميل عکسبرداري از اين برج و تهيه پرونده اين اثر معاصر،برج ميلاد در فهرست آثار ملي کشور ثبت خواهد شد.
مختاري خاطرنشان کرد: چندي پيش پيشنهاد ثبت ملي اين برج به شهرداري و سازندگان برج از سوي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران داده شد که اين پيشنهاد بسيار مورد استقبال آنها قرار گرفت و قرار شد با ارائه اسناد و مدارک لازم اين برج در فهرست آثار ملي کشور ثبت شود.
وي به تفاوت برج ميلاد با برج آزادي اشاره کرد وگفت: رويکرد ساخت برج آزادي رويکردي ملي است اما رويکرد برج ميلاد، رويکردي با نگاههاي ويژه در سطح کلان شهر تهران است.
بنا بر اين گزارش شهرداري تهران اعلام کرده است که مراحل ساخت برج ميلاد تا عيد فطر به اتمام رسيده و اين برج همزمان با عيد سعيد فطر افتتاح ميشود.
برج ميلاد، نماد اراده مهندسان و متخصصان داخلي و سمبل تهران بزرگ در رفع نيازهاي مخابراتي و تلويزيوني، ايجاد گسترش شبکه بدون سيم، ايجاد و گسترش سيستم هاي جديد تلويزيوني، پوشش امواج راديو تلويزيوني VHF، رله امواج ماکروويو، کاربري هواشناسي و ايجاد جاذبه توريستي و بهرهمندي از فضاهاي گردشگري، تجاري ساخته شده است.
براي ساختن يک برج، بايد توان مهندسي عمران و سازه، مهندسي معماري، مهندسي مکانيک، برق، مخابرات و همچنين قدرت توليد و کنترل ساخت قطعات، تأسيسات و وجود داشته باشد و البته شرايطي که اين فناوري ها بتواند کنار هم کارکنند.
ايده ساختن يک برج مخابراتي ـ تلويزيوني در تهران حدود ۸ سال پيش مطرح شد. سپس مطالعات دقيق براي برسي امکان و چگونگي ساخت آن انجام شد تاينکه طرح در سال ۷۵ رسماً شروع به کار کرد طرح به طور کلي از برج و ساختمان رأس آن، مرکز جشنوارهها و همايشهاي بين الملل، مجموعه تجارت جهاني، هتل پنج ستاره و پارک اي تي تشکيل شده است.
115/
انتهای پیام/