وي افزود: در اين مجموعه جاذبههاي فرهنگي، گردشگري، طبيعي، تاريخي در قالب نرمافزارهاي سه بعدي تهيه ميشود.
رضايي گفت: هماکنون پروژه استان تهران در دست اجراست و تور مجازي موزههاي اين استان نيز تيرماه امسال به بهرهبرداري ميرسد.
وي هدف از ارائه اين طرح را معرفي جاذبههاي ايران براي مردم دنيا دانست و خاطرنشان کرد: در اين آثار هر فرد در هر جاي دنيا ميتواند از آثار متنوع سرزمين ايران بازديد کند.
وي افزود: اين نرمافزار امکان معرفي ايرانزمين و جاذبههايش را به کساني که امکان حضور در ايران را ندارند داده و آنها را ترغيب به بازديد از کشورمان ميکند.
رضايي در ادامه صحبتهاي خود گفت: در حال حاضر مجموعه سه بعدي مجموعه فرهنگي_ تاريخي نياوران، سعدآباد و موزه فرش به پنج زبان زنده دنيا يعني آلماني، فرانسوي، انگليسي، عربي و فارسي آماده شده است.
وي درباره تور مجازي موزه فرش اظهار داشت: در اين تور تمام مشخصات قالي ايراني و مناطقي که قالي در آن بافته ميشود و چگونگي آموزش در آن مناطق گنجانده شده است.
رضايي ادامه داد: همچنين در تور، 210 فرش از موزه فرش با اطلاعات کامل تاريخي، جغرافيايي، فرهنگي به صورت انيميشن هوشمند درآمده است.
رضايي در تعريف تور گفت: تور مجازي عبارت است از ترکيب تصاوير، نماهاي سه بعدي، نماهاي پانوراما (360 درجه)، ويدئو، صوت که يک فضاي حقيقي را مدلسازي کرده و به کاربر امکان ميدهد در اين فضا به صورت مجازي به گشت و گذار بپردازد و از محيط مجازي اطلاعات مورد نظر خود را کسب کند.
مسئول پروژه ملي تور مجازي \"اي ايران\" هدف از ارائه اين طرح را معرفي جاذبه ايران براي همه مردم دنيا دانست و خاطرنشان کرد: همچنين اين تور ميتواند يک اثر بينالملي پژوهشي براي محققان و دانشمنداني باشد که ميخواهند اطلاعات اوليه و درست يک کشور را براي تحقيقات ميداني خود انتخاب کنند.
وي در ادامه صحبتهاي خود درباره کاربردهاي ديگر تور مجازي گفت: کاربرد در صنعت توريسم و گردشگري، کاربرد در زمينهي صنايع خودروسازي و توليد قطعات، کاربرد گسترده در زمينهي ساخت جلوههاي ويژهي فيلم، کاربرد گسترده در زمينهي مديريت منابع از راه دور، کاربرد در زمينهي مطالعات جغرافيايي، کاربرد در راستاي بهينه اداره کردن دولت الکتروني از جمله فايدههاي تور مجازي به شمار ميآيد./101
انتهای پیام/