وي ادامه داد: اينکه تا چه حد براي هنرمندان خود ارزش قايل هستيم، نکته مهمي است که با بقاي هنرمند و هنر او ارتباط مستقيم دارد چراکه احترام به هنرمندان، زمينهاي براي ادامه راه هنر آنها را فراهم ميکند.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي با اشاره به اينکه در دو سال اخير نهضتي فراگير براي کاربردي شدن هر چه بيشتر صنايعدستي آغاز شده است، اظهار داشت: دولت براي حفظ و نگهداري از آنچه صنايعدستي و هنرهاي سنتي ناميده ميشود شش محور اصلي را در دستور کار قرار داده است.
حسين هاتفي احياي هنرهاي منسوخ شده، حمايت از توليدات موجود، حمايت از بازرگاني صنايعدستي، ترويج و توسعه صنايعدستي را اهم برنامههاي دولت در اين زمينه قلمداد کرد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر صنايعدستي کشور در بيش از 400 مرکز صنايعدستي و با حضور 96 هزار نفر تحت آموزش، فعاليتهاي گستردهاي در اين زمينه دنبال ميشود، اظهار داشت: از همه مسئولان کشوري براي بقا و ماندگاري هنرهايي که با تاريخ و تمدن کشورمان همراه است ياري ميطلبيم.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي در پايان خاطرنشان کرد: با توجه به کم هزينه بودن اشتغالزايي صنايعدستي، اميدواريم بتوانيم در بخشهاي جانبي نظير بستهبندي توليدات صنايعدستي گامهاي مؤثري برداريم ضمن اينکه از تمامي توليدکنندگان براي حمايت از اين حرکت دعوت ميکنيم تا با بهرمندي از وامهاي سوبسيددار دولت استفاده کنند در اين عرصه گام بردارند./111
انتهای پیام/