قطع دست واسطه‌ها از صنايع‌دستي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، حسين هاتفي فارمد در ادامه سفر خود به شهر هنر پرور يزد با ديدار از آيت‌الله صدوقي ضمن بررسي عملکردهاي دولت نهم در زمينه صنايع‌دستي، اظهار داشت: کشور ما با وجود 96 هزار هنرمند و داشتن 250 رشته صنايع‌دستي نيازمند برنامه‌ريزي‌هاي اساسي براي حفظ و حراست از صنايع‌دستي به عنوان هويت تاريخي و کهن مردم اين مرز و بوم است.

وي با اشاره به نقش صنايع‌دستي در تمام وجوه زندگي مردم، بيان داشت: در سال‌هاي گذشته به دليل عدم توجه به صنايع‌دستي و متمرکز شدن و تصدي دولت در بازرگاني و فروش فرهنگ‌سازي مناسبي در بهره‌برداري از صنايع‌دستي صورت نگرفته است.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي با بيان اينکه مشکل عمده صنايع‌دستي بخش بازرگاني و سودآوري آن است، گفت: ما از نظر تعداد توليدکننده مشکلي در کشور نداريم اما چون توليد صنايع‌دستي در کشورمان توجيه اقتصادي ندارد بسياري از توليدکنندگان اين حرفه را رها مي‌کنند.

نماينده ولي فقيه در استان يزد نيز با اشاره به اينکه صنايع‌دستي نشان دهنده فرهنگ، ذوق و هنر هر منطقه‌اي از کشور است، تصريح کرد، در استان يزد نيز به فراخور وسعت و گوناگوني اين امکان فراهم شده که هر شهري صنايع‌دستي خاص داشته باشد.

آيت الله صدوقي با تأکيد بر نقش صنايع‌دستي در تمام شئون زندگي انسان‌ها، اظهار داشت: براي حمايت از اين هنر کهن در مرحله اول حمايت براي زنده نگه‌داشتن و برپايي نمايشگاه‌ها و بازارچه‌هاي صنايع‌دستي به خوبي احساس مي‌شود.

وي ادامه داد: بازرگاني صنايع‌دستي در حال حاضر در کشور ما با وجود واسطه‌ها که به دنبال کسب سود از صنعتگر و هنرمند هستند بسيار کم رنگ شده است.

نماينده ولي‌فقيه اظهار اميدواري کرد: با وجود راه‌اندازي تعاوني‌ها و اتحاديه‌هاي صنايع‌دستي دست واسطه‌ها قطع و با معرفي مناسب‌تر صنايع‌دستي در کشور و ساير کشورها گامي در عرصه صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي برداشته شود.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387021748