ترويج صنايع منسوخ شده يزد با حضور استادکاران

به گزارش ميراث آريا (chtn)، محمد بهشتي‌نژاد با بيان اين مطلب افزود: به دليل سختي کار و کاربردي نبودن بسياري از توليدات صنايع‌دستي، اين رشته‌ها کم‌کم از ميان رفته و به دليل داشتن سن بالاي استادکاران به تدريج اين هنرها از بين رفته‌ و منسوخ شده‌اند.

وي با اشاره به اينکه حدود يکسال پيش آموزش و ترويج اين هنرها مورد توجه خاص معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي قرار گرفته است، اظهار داشت: موضوع ترويج رشته‌هاي منسوخ شده را با حضور استادکاران با سه ساعت آموزش در روز براي هنرآموزان آغاز کرده‌ايم.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي يزد ادامه داد: اعتبارات لازم در اين بخش هنوز تأمين نشده است اما در صورت تخصيص اين اعتبارات، به مرور زمان بحث آموزش به بخش خصوصي واگذار و آموزش اين هنرها به صورت جدي‌تر دنبال مي‌شود.

بهشتي‌نژاد با بيان اينکه در سال جديد براي انجام طرح‌هاي عمراني، بودجه‌اي در اختيار معاونان صنايع‌دستي استان‌ها قرار نگرفته است، گفت: براي سال گذشته 100 درصد بودجه لازم تخصيص داده شده بود در حالي که سال 85 اين ميزان 70 درصد بود و امسال نيز دولت از بودجه 100 درصدي براي تخصيص طرح‌هاي عمراني در سطح استان‌ها خبر مي‌دهد.

وي همچنين به وضعيت صادرات صنايع‌دستي در سطح استان يزد اشاره کرد و اظهار داشت: استان يزد با وجود تنوع بالايي که در زمينه رشته‌هاي صنايع‌دستي دارد از صادرات بالايي برخوردار نيست.

بهشتي‌نژاد افزود: عمده صادرات صنايع‌دستي به صورت چمداني و همراه با مسافران سطح استان انجام مي‌شود و چون آمار و ارقام مشخصي در زمينه صادرات وجود ندارد به طور خاص صادرات صنايع‌دستي در اين استان انجام نمي‌شود.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 138702177