بازنگري در نظام‌هاي آموزشي با توجه به ويژگي هاي ميراث فرهنگي

به گزارش ميراث آريا(chtn)،دبير کل همايش ملي وبين المللي« تمدن جيرفت حوزه فرهنگي هليل رود» در کرمان با بيان اين مطلب گفت:يکي از مهمترين اقداماتي که در ميراث کهن کشور بايد انجام شود بازنگري در نظام هاي پژوهشي در کشور است

بهمن نامور مطلق افزود: بايد حجم زيادي از محوطه‌هاي تاريخي را بشناسانيم و سهم واقعي خود را در تاريخ هنر بگنجانيم .

وي با بيان اينکه ما تاريخ بسيار غني و با ارزشي داريم ،تصريح کرد: در بخش ميراث فرهنگي بايد بيشتر فعاليت کنيم و در اين راستا همکاري تمام نهادهاي مختلف را به کمک مي طلبيم تا قسمتي از ميراث چند وجهي خود را به جهانيان بشناسانيم .

نامور مطلق با اشاره به اينکه در نظر داشتيم تمام افراد متخصص را در اين همايش در کنار هم جمع کنيم ،افزود:اين همايش فرصت خوبي بود تا ميان نهاد هايي که در اين حوزه فعاليت مي کنند هماهنگي به وجود بيايد.

وي اضافه کرد:يکي از اهداف اين همايش برگزاري نشست هاي بين رشته اي در خصوص جيرفت است.

دبير کل همايش تمدن جيرفت ادامه داد:روابط بين رشته اي مي تواند براي بررسي محوطه هاي تاريخي به باستان شناسان کمک کند .

وي با اشاره به اينکه کرمان شاهراه تمدنهاست،تصريح کرد: با شناسايي محوطه هاي تاريخي و کاوش هاي جديد مي توانيم سهم بيشتري در کتاب هاي تاريخ و باستان شناسي داشته باشيم.

نامور مطلق ادامه داد:کاوش بر روي محوطه هاي تاريخي نه تنها براي ايرانيان بلکه براي جهانيان نيز است و اين امر يک سرمايه و ميراث جهاني به شمار مي آيد.

وي ادامه داد: فعاليت بر محوطه تاريخي جيرفت دليل ديگري براي پارسي بودن خليج فارس است و اميدواريم که بتوانيم در آينده اطلس بزرگ باستان شناسي را در کشور تدوين کنيم./104


انتهای پیام/

کد خبر 1387022011